Bu çocuğu şalgam-rakıdan aşağısı paklamazDuş suyu içmeden kendine gelemez. Power ve Reze’nin duş suyunu karıştıracaksın. Çeyrek bardak kadar da Angel duş suyu koyacaksın. Zehir gibi geri dönüş yapar.
Bu çocuğu şalgam-rakıdan aşağısı paklamazDuş suyu içmeden kendine gelemez. Power ve Reze’nin duş suyunu karıştıracaksın. Çeyrek bardak kadar da Angel duş suyu koyacaksın. Zehir gibi geri dönüş yapar.
Üç dört haftadır birbirimize bunu soruyoruz.Bu kızın derdi ne?
Sevişse rahatlayacakBu kızın derdi ne?
Bu hafta başka bir şeydi yahu. Çocuğu ne için cezalandırıyor bu?Üç dört haftadır birbirimize bunu soruyoruz.
Kapısında kuyruk var bunun. Derdi bu olsa şimdiye 50 kere kurtulurdu. Hayır bu kız o tiple bu derdi yaşıyorsa...Sevişse rahatlayacak
Ben noksanlığının farkında değil dmeek istemiştim :mBu hafta başka bir şeydi yahu. Çocuğu ne için cezalandırıyor bu?
Hayır patır patır adam öldüren biri olarak ne diyor bu çocuğa sen katilsin falan diye.
Kapısında kuyruk var bunun. Derdi bu olsa şimdiye 50 kere kurtulurdu. Hayır bu kız o tiple bu derdi yaşıyorsa...
Denji'yi baştan çıkarırken bu konuya hakim gibi görünüyordu halbuki.Ben noksanlığının farkında değil dmeek istemiştim :m
Güncele geldim ve hala Makima Reis sevdamdan vazgeçmedim. Aki de, Power de ölmeyi hakettiler ve dolaylı yoldan ölümlerine Denji sebep oldu. Makima'nın suçu günahı yok, iblis olmasına rağmen insanlara yardım ediyor. İsme bak be, Hüküm İblisi nedir kral! Ayrıca şunu da ekleyelim; Makima olmasaydı Power ve Denji'yi en başta mıhlamışlardı, yani zaten hayatları Makima'nın elindeydi. Aklıma takılan tek olay Poçi'nin " kapıyı açma " sözü. Neden böyle diyor acaba? Belki cehennemde Hüküm İblisi ve Testere İblisi arasında büyük bir savaş vardır, ikisi de cehennemde öldükten sonra dünyaya gelmişlerdir ve cehennemdeki hayatlarından sadece bu ikisi haberdardır. Hangisi iyi, hangisi kötü bilemiyorum ama Makima şuanlık Reisliğini koruyor. Ayrıca şu da var ki; Power ölse bile cehennemde yine hayat bulacak, belki cehenneme göndermek için öldürdü bunu Makima?
Duvara yumruk attım kolum kırıldı acile gidiyorum. Kusura bakmayın arkadaşlar ve özellikle de Powah hanım efendi.Güncele geldim ve hala Makima Reis sevdamdan vazgeçmedim.