Alakaları yokŞu serinin ana karakterine ayılıp bayılanların Sanji'ye bu kadar giydirmesine anlam veremiyordum. Son bölümden sonra pek bir farkları olmadığını anlamışlardır umarım.
Denji garibanın teki. Sanji'yse orul orul bir şahıs...Şu serinin ana karakterine ayılıp bayılanların Sanji'ye bu kadar giydirmesine anlam veremiyordum. Son bölümden sonra pek bir farkları olmadığını anlamışlardır umarım.
Makima'nın banyo suyunu içmek isteyen birisi daha...Denji reyiz kendinden bekleneni ve en doğru seçimi yaparak sevindirdi. Tek pürüz Pawa kaldı. Onu da aradan çıkardı mı Denji'den mutlusu yok. Başka bir sorumluluğu kalmayacak ve sadece sahibine odaklanabilecek.
O suyu içmem diyenin erkekliğinden şüphe ederim ya da dürüstlüğündenMakima'nın banyo suyunu içmek isteyen birisi daha...
Power olsa lıkır lıkır içerimde Makima bana çok pis biriymiş gibi geliyor midemi bulandırıyor ne zaman görsem...O suyu içmem diyenin erkekliğinden şüphe ederim ya da dürüstlüğünden
İç dese herkes içer. Kadının gücü bu ne yapalım yani.O suyu içmem diyenin erkekliğinden şüphe ederim ya da dürüstlüğünden
Powah mı temiz? Neyse ölecek yakında, kötü konuşmamak gerek.Power olsa lıkır lıkır içerimde Makima bana çok pis biriymiş gibi geliyor midemi bulandırıyor ne zaman görsem...
Dürüst olmak gerekirse o kadar köpeği gördükten sonra bende de Makima'ya karşı hijyen konusunda bir güvensizlik oluştu. Söz konusu ev köpeksiz bir ev ise o su kana kana içilir. Ama son bölüm şartlarında evet, soru işaretleri var. Bu arada Pawa'nınkini de içerim, sıkıntı yok.Power olsa lıkır lıkır içerimde Makima bana çok pis biriymiş gibi geliyor midemi bulandırıyor ne zaman görsem...