Üye silindi 1004
Off az önce düşündüm içim eridi. Dövüşsüz olaysız Reze'yle havai fişek sahnesi gibi bir sahneyi çizen mangaka Powaa ve Aki'ye nasıl ölüm....
Sence? Yani submissive bir insan evladı olduğumu düşünmüyorum. Slave fantezisi olan arkadaşları da yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın.. Powah yine daha iyi gibi ısırıyor, aptal, cahil falan ama erik gibi.. Bu yüzden Powah. Ignorance is bliss.
Makima'nın beni bir gecede cahil bırakmasına varım.Sence? Yani submissive bir insan evladı olduğumu düşünmüyorum. Slave fantezisi olan arkadaşları da yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın.. Powah yine daha iyi gibi ısırıyor, aptal, cahil falan ama erik gibi.. Bu yüzden Powah. Ignorance is bliss.
Çok kötü şeyler yapar o insana ağzı alınmayacak şeyler...Makima'nın beni bir gecede cahil bırakmasına varım.
bunu eskiden opdaki meyveler için düşünürdüm, burda çıkması şaşırtmadı.Primal korkular en güçlüleri sanırım, lakin silahın şeytanı mesela dünyada büyük güçlerin politikası yüzünden hayvan gibi güçlenebiliyor.
Primal korku ne dersen: açlık, karanlık, ölüm...
Bencilliği ve gerçekçi tavırları hoş değil miTrollük değil kız ölmemek için yapıyor bunu.
Baya hoş bence. Ölü taklidi yaptığı zaman hayran kalmıştım deliye. Umarım taklit olarak kalmaz.Bencilliği ve gerçekçi tavırları hoş değil mi