Bu benim için anlık bir düşünce.O anda bölümün verdiği şevk ile de yazmış olabilirim.Hatırlamadım ama.Şu an değil
Bu benim için anlık bir düşünce.O anda bölümün verdiği şevk ile de yazmış olabilirim.Hatırlamadım ama.Şu an değil
Denji iyi karakter zaten ama en iyi demek bayağı zor. Uzun dönemde böyle ana karakterler pek olmadığı için daha göz önüne çıkıyor.Bu benim için anlık bir düşünce.O anda bölümün verdiği şevk ile de yazmış olabilirim.Hatırlamadım ama.Şu an değil
Ondan demişimdir zaten.Ama şimdi Denji'nin kendine has bir havası var.Kabullenmek lazım.^^Denji iyi karakter zaten ama en iyi demek bayağı zor. Uzun dönemde böyle ana karakterler pek olmadığı için daha göz önüne çıkıyor.
Okuması oldukça eğlenceli.Ondan demişimdir zaten.Ama şimdi Denji'nin kendine has bir havası var.Kabullenmek lazım.^^
Denji ya ele geçirilir ya da önceki sayfalarda yazılan gibi fikir ayrılığından dolayı birşey olur bence.Okuması oldukça eğlenceli.
Son bölümde bahsi geçen olaya nasıl bağlanacak diye meraklandım iyice.
God level olur o ya.Normal bir mangada böyle bir şey olsa muhtemelen ölüp dirilme gibi bir olay olurdu ya da öleceksiniz ama birkaç saniyeliğine kalbiniz durucak sonra canlanacaksınız gibi. Bakalım iki ana karakterin ölümüyle nasıl başa çıkacak mangaka.
Bu arada her şeytanın korktuğu şeytanın şeytan korkusu şeytanı çıkacağını düşünüyorum, olmazsa olmaz.
Her mangaya bir tane lazım ama öyle bir şey çıkarsa işin cılkı çıkabilir, şeytan korkusu şeytanı korkusu şeytanı diye uzayıp gidebilir.God level olur o ya.
Primal korkular en güçlüleri sanırım, lakin silahın şeytanı mesela dünyada büyük güçlerin politikası yüzünden hayvan gibi güçlenebiliyor.Her mangaya bir tane lazım ama öyle bir şey çıkarsa işin cılkı çıkabilir, şeytan korkusu şeytanı korkusu şeytanı diye uzayıp gidebilir.