Sende gençsinYönetim acımış demek ki sana daha gençsin diye.
Sende gençsinYönetim acımış demek ki sana daha gençsin diye.
Değilim.Sende gençsin
Sanırım direkt beni iğnelemişsin ancak benim mangaka olma ya da yazar olma hayalim yok çünkü hali hazırda o işi yapıyorum zaten bunun yanı sıra Chainsawman eski bir seri değil ve de dediğin gibi yeni nesil eskiyi gömüyor kısmı da doğru değil çünkü en sevdiğim serilerin hepsi bayağı eski.şu seriye kötü diyenler olmuş :S büyük ihtimalle mangaka adayları ve yazar olma hayalindekiler. normal ama yeni nesil eskiyi gömecek tabi.
okunan seriyle b alakası yok o yazılanın :S mngaka mıydın wow ne çiziyonuzSanırım direkt beni iğnelemişsin ancak benim mangaka olma ya da yazar olma hayalim yok çünkü hali hazırda o işi yapıyorum zaten bunun yanı sıra Chainsawman eski bir seri değil ve de dediğin gibi yeni nesil eskiyi gömüyor kısmı da doğru değil çünkü en sevdiğim serilerin hepsi bayağı eski.
Beğenmediğimiz serilerin üstünüokunan seriyle b alakası yok o yazılanın :S mngaka mıydın wow ne çiziyonuz
mehmiş ama başarılar :S link varsa okuyumBeğenmediğimiz serilerin üstünü
Çıkınca haberin olur zaten de hala bu seriyi beğenmemem ile beni iğnelemeye çalıştığın nokta arasında bağ kuramadım. Benim için her açıdan kötü bir yapımmehmiş ama başarılar :S link varsa okuyum
ordaki iğnelemeyi kötü mü iyi mi aldın bilmiyorum :S şahsen gizli tutacağım ama seriyi kötüleyenler mangaka adayları dediğimde belki de kendi fikirleri olan insanlar beğenmemiş belli demek istedim :S aman neyse, üşenmezsen az açar mısın mesela nesi kötü, kurgusu kötü deyip geçmek yerine mesela örnek verebilirsin bana şu şu yerleri şöyle şöyle kötü diye :S ha tabi vermeye de bilirsin kafana göreÇıkınca haberin olur zaten de hala bu seriyi beğenmemem ile beni iğnelemeye çalıştığın nokta arasında bağ kuramadım. Benim için her açıdan kötü bir yapım
Alay ediyormuşsun gibi geldi bana açıkçası.ordaki iğnelemeyi kötü mü iyi mi aldın bilmiyorum :S şahsen gizli tutacağım ama seriyi kötüleyenler mangaka adayları dediğimde belki de kendi fikirleri olan insanlar beğenmemiş belli demek istedim :S aman neyse, üşenmezsen az açar mısın mesela nesi kötü, kurgusu kötü deyip geçmek yerine mesela örnek verebilirsin bana şu şu yerleri şöyle şöyle kötü diye :S ha tabi vermeye de bilirsin kafana göre