Her an her yerde Sanji’den nefret ettiğini belli ediyorsun tebrik ederimBiraz bakındım da konu içinde herkes birer Sanji'ye dönüşmüş resmen. Daha kötüsü olamaz herhalde.
Her an her yerde Sanji’den nefret ettiğini belli ediyorsun tebrik ederimBiraz bakındım da konu içinde herkes birer Sanji'ye dönüşmüş resmen. Daha kötüsü olamaz herhalde.
Bu seri ne zaman devam edecek yahu sene oluyor Kasım'daEvet Chainsawman ile bir alakası çıkmadı, 2 tane hikaye derlemesi çizecekmiş, bunlardan birisi 4 Ekim'de diğeri 4 Kasım'da çıkacak.
Kasım'a kadar en azından başlamayacak orası kesin, ondan sonrası için de ümitli olamıyorum.Bu seri ne zaman devam edecek yahu sene oluyor Kasım'da
Part şeklinde çıkan seriler genelde 2-3 sene ara ile çıkarlar. Ama bunda o kadar uzun sürmez bence.Bu seri ne zaman devam edecek yahu sene oluyor Kasım'da
Güzel güzel.Forumdan bir de fragmandan ötürü baya heyecanlanmıştım. Dün dayanamayıp okudum hayatımda okuduğum en kötü serilerden biriydi. Makima ve Aki dışında at çöpe gitsin. İkisi dışında seride sevdiğim bir şey olmadı. Hikayeyi zaten 15 yaşında hayatında evden çıkmayan abazan biri yazdı herhalde. Sonlara doğru az karmaşık yapıyim demiş onu da eline yüzüne bulaştırmış. En azından iyi ki okumuşum da beklememişim.