Alakasız bir soru ama çevirmeyi düşünüyor musunuz?Güzel bir one shot ama o kadar da abartılacak bir şeyi yoktu gibime geldi, popüler diye mi övüyorlar acaba.
Alakasız bir soru ama çevirmeyi düşünüyor musunuz?Güzel bir one shot ama o kadar da abartılacak bir şeyi yoktu gibime geldi, popüler diye mi övüyorlar acaba.
Çevireceğiz ama gecikir yüksek ihtimalle, editör arkadaş tatilde.Alakasız bir soru ama çevirmeyi düşünüyor musunuz?
One shot olduğundan mı bilmiyorum bazen farklılık hoş gelir ama okurken ben Chainsawman'den aldığımdan çok daha fazla zevk aldım.
Fujimoto'nun son çalışması olan "Look Back" (one shot) , İnio Asano(Oyasumi Punpun'un yazarı) ve Rei Hiore (Black Lagoon'un yazarı) gibi yazarlardan övgü aldı.
Orijinal manga bitti. Ama manga tuttu ve para tatlı geldi, devam ettirme kararı aldılar. Bu mangaya part 1 dendi, şimdi part 2 gelecek ama tarih yok. Ancak bu sefer mangaka farklı bir tarz deneyecek. Liseli sapık bir genç ile loli bir iblisin maceraları işlenecek. Yani beklentiyi en düşük yerde tutmak gerekir. Kobeni-çan için okuyacağım, o da olmasa çekilmezdi bu klişe nippon fantazyası.seri bitti mi?
E tamam işte ilk part ile aynı şeyi yapacak. Sadece ortam değişecek.Orijinal manga bitti. Ama manga tuttu ve para tatlı geldi, devam ettirme kararı aldılar. Bu mangaya part 1 dendi, şimdi part 2 gelecek ama tarih yok. Ancak bu sefer mangaka farklı bir tarz deneyecek. Liseli sapık bir genç ile loli bir iblisin maceraları işlenecek. Yani beklentiyi en düşük yerde tutmak gerekir. Kobeni-çan için okuyacağım, o da olmasa çekilmezdi bu klişe nippon fantazyası.
Nasıl aynı? Denji liseli değildi ve loli denen Japon icadı yoktu part 1 içinde. Karakter açısında mangaka iyi iş çıkardı ama artık istese de mümkün değil.E tamam işte ilk part ile aynı şeyi yapacak. Sadece ortam değişecek.