Kobenideki meme potansiyeli bu fanarti güzel yapan bence :mK*beni yerine Quanxi daha iyi olurdu oraya.
Kobenideki meme potansiyeli bu fanarti güzel yapan bence :mK*beni yerine Quanxi daha iyi olurdu oraya.
K*beni meme yerine boy atsa daha güzel olur.Kobenideki meme potansiyeli bu fanarti güzel yapan bence :m
Kishibe Chainsaw Man'in sefiridir.Şimdi hatırladım.
Kishibe serinin en büyük kaybedenlerinden biri. Önce sevdiği kız için yıllar boyunca ellinden geleni yapsın. Ama kız sana sürekli dayak atıp reddetsin. Kıza açıldığın zamanda sırf şrfszliğine o an lez olduğunu sana açıklasın. Üstüne o kız 1 değil 2 değil tam 4 tane sevgili yapsın kendine. Birde sonsuza kadar kendisini genç gösterecek bir şeytan ile anlaşma yapsın. Kız kazanırken sen kaybediyorsun. Yıllar senden çok şey götürüyor. Yaşlanıyorsun. Kız hiç değişmemiş ama. Ben ümidimi keserdim ama adamın dibi Kishibe ümidini hiç kesmedi. Sonunda acılı bir veda oldu. Yazık bu Kishibe'ye. Değerini bilmeyenler utansın.
Senin hoşuna gitmiştir liseli underage seversin. @Aiden de sever.Dün @Yubashiri-sama lise kıyafeti istemem diyordu dhhd Siz harbi zıtsınız ya ahahahfh
Atladı zaten o man of culture dhfbSenin hoşuna gitmiştir liseli underage seversin. @Aiden de sever.
Cosplay de mi seviyorsunuz? Bu kadar weeb olmayın yahu durun ya.Atladı zaten o man of culture dhfb
Ama şey dedi oradan kurtarır belki. Kıyafet olaraktan yani falan yaptı. Cosplay istiyor gibi
Roche tehlikeli adam, adımı çıkarıyorCosplay de mi seviyorsunuz? Bu kadar weeb olmayın yahu durun ya.
Bütün gün loli haremi izliyor senin adını çıkarsa ne olacak?Roche tehlikeli adam, adımı çıkarıyor
ciddili mi bu ? ksdasjkda @RocheFelix sadjjasdasdkasjBütün gün loli haremi izliyor senin adını çıkarsa ne olacak?