Bitmedi ki.Mangaka tema değişimine gidip Virgin Denji'nin lise maceralarını anlatmaya karar verdi.Keşke bu kadar erken bitmeseydi.
Bitmedi ki.Mangaka tema değişimine gidip Virgin Denji'nin lise maceralarını anlatmaya karar verdi.Keşke bu kadar erken bitmeseydi.
Onu da okurum muhtemelen ama bir makima değil.Bitmedi ki.Mangaka tema değişimine gidip Virgin Denji'nin lise maceralarını anlatmaya karar verdi.
Seri ne ara normal şonen haline geldi? Ben mi kaçırdım lanSen git efsane bir seri yap. Üstüne Japonya içerisinde olmasa bile Dünya'nın geri kalanı bu seri için çocuğunu evladını kessin. Sonra şartlar uyum sağlamak için ılıklık yapıp serini normal bir shounen haline getir. Bu saatten sonra anca @Kenshiro gibi Oda fanı adamlar keyif alır bu seriden.
Yazıklar olsun.
Açıklama yaptı ya Fuji.. Denji kötü adam gibiymiş editörlerim uyardı çart çurt diye.. Lise içerisinde geçecek liseye yazılmadı mı Denji? Daha ne haline gelecek?Seri ne ara normal şonen haline geldi? Ben mi kaçırdım lan
Kaslı karakter yok bir kere seride. Keyif alacağımı sanmıyorum.Sen git efsane bir seri yap. Üstüne Japonya içerisinde olmasa bile Dünya'nın geri kalanı bu seri için çocuğunu evladını kessin. Sonra şartlar uyum sağlamak için ılıklık yapıp serini normal bir shounen haline getir. Bu saatten sonra anca @Kenshiro gibi Oda fanı adamlar keyif alır bu seriden.
Yazıklar olsun.
Lise falan hikaye. Powah'yı aramaya çıkacak Denji.Açıklama yaptı ya Fuji.. Denji kötü adam gibiymiş editörlerim uyardı çart çurt diye.. Lise içerisinde geçecek liseye yazılmadı mı Denji? Daha ne haline gelecek?
Liseli Powah olursa Fuji'ye küfürlü mektup yazarım.Lise falan hikaye. Powah'yı aramaya çıkacak Denji.
@Aiden ne yazar acaba?Liseli Powah olursa Fuji'ye küfürlü mektup yazarım.