Yalnız burada hak veriyorum. Hele Alabasta'nın sonlarında ''Olacak mı lan acaba?'' diye bakıyordum.Nami x Vivi çizilse elbet ki Oda daha iyiydi derdim ama asla olmayacağı için Oda kuş tutsa bile hep böyle kalacak
Yalnız burada hak veriyorum. Hele Alabasta'nın sonlarında ''Olacak mı lan acaba?'' diye bakıyordum.Nami x Vivi çizilse elbet ki Oda daha iyiydi derdim ama asla olmayacağı için Oda kuş tutsa bile hep böyle kalacak
Kendimden şüphe edip ilk birkaç yüz bölümdeki Nami'nin meme boyutlarını inceledim ve şimdiye baktım. Arada çok büyük bir fark var. Öncesi normal ve zamanla normal büyük olmuş ama şimdiki halinde hentai tarzına dönmüş vaziyette.Aslında Nami'nin meme boyutunda çok büyük bir değişim yok.Sadece animedeki animatörler daha büyük resmediyor.
Animeye kıyasla büyüme var ama burda gözardı ettiğin şey Nami'nin ergenlik sürecinde olduğu.Kendimden şüphe edip ilk birkaç yüz bölümdeki Nami'nin meme boyutlarını inceledim ve şimdiye baktım. Arada çok büyük bir fark var. Öncesi normal ve zamanla normal büyük olmuş ama şimdiki halinde hentai tarzına dönmüş vaziyette.
Sen lez seviyorsun galiba?Nami x Vivi çizilse elbet ki Oda daha iyiydi derdim ama asla olmayacağı için Oda kuş tutsa bile hep böyle kalacak
Robin’in de memeleri büyüdü yahu..Animeye kıyasla büyüme var ama burda gözardı ettiğin şey Nami'nin ergenlik sürecinde olduğu.
Sen lez seviyorsun galiba?
Onunda hormonlar devreye girmiştir.Robin’in de memeleri büyüdü yahu..
Arabası var güzel mi güzel şoförü de var özel mi özel bastı mı gaza Makima'nın planlarını ezer