Demeyin şöyle şeyler. Daha sonra hayal kırıklığına uğruyorum.Eğer cidden böyle biterse başyapıt, masterpiece. Bu mangaka 21. yüzyılın en has mangakası. Bu kadar trip-hop ve lo-fi bi son yakışırdı zaten.
Demeyin şöyle şeyler. Daha sonra hayal kırıklığına uğruyorum.Eğer cidden böyle biterse başyapıt, masterpiece. Bu mangaka 21. yüzyılın en has mangakası. Bu kadar trip-hop ve lo-fi bi son yakışırdı zaten.
Denji gibisi gelecek mi Yuba-samaÇok yoğunum bu ara bi haftalığına duş suyuna ara verdim. O sırada Denji gerekeni yapmış namusumuzu temizlemiş.
Güzel şeyler erken biter zaten hep :/Evet. 4 veya 5 gün sonra bitiyor seri.
Daha gelmez. Karakterin yolculuğu inci gibi işledi inci. Senaryo derslerinde çocuklara okutulması gerekiyor. Hero's Journey budur.Denji gibisi gelecek mi Yuba-sama
Sen shounenden shounenlik bekliyorsun o yüzden hayal kırıklığına uğruyorsun.Demeyin şöyle şeyler. Daha sonra hayal kırıklığına uğruyorum.
O zaman neden hnk fanıyım?Sen shounenden shounenlik bekliyorsun o yüzden hayal kırıklığına uğruyorsun.
Hnk nedir bilemediğim için bu soruya cevap veremiyorum ama. Denji > her şey.O zaman neden hnk fanıyım?
Hnk dediğimiz şey her bölümde bir insanın patladığı seridir. Ayrıca bende Denji'yi havalı bulurum. Bide sapık olmasa. Gerçi 16 yaşında çok şey etmemek lazım.Hnk nedir bilemediğim için bu soruya cevap veremiyorum ama. Denji > her şey.
Kapital iyidir.Axx fuji-kun. Sen de direnemedin demek kapitalin baskılarına. Neysem iyi haberler biz tüketiciler için.
MAPPA yapacaksa güzel.Animesi MAPPA tarafından yapılacak ve mangası bitmeyerek hikayede ikinci kısma geçiyor.