Tepeyi terk eden okçular mı bunlar...Mutlu musunuz?
Tepeyi terk eden okçular mı bunlar...Mutlu musunuz?
Bir wof'um var benim kirli gecmisim, William Yuba yok ben varımMutlu musunuz?
Biz simpleri ortaya çıkarmak için numara yapıyorduk. Bir Woof'um var diyorsun, bak hala unutmamışsın.Bir wof'um var benim kirli gecmisim, William Yuba yok ben varım
Ben birilerinin kölesi olmak için fazla kaygan bi tipim. Bu arada biz dostu özledik nerelerdesin yo!Bir wof'um var benim kirli gecmisim, William Yuba yok ben varım
ben makimaya cinsel obje olarak yaklaşıyorum, kölesi olacak kadar düşmedikMutlu musunuz?
Zamanında simplik yapmış kimseyi atlamadım, defterinizde dolma kalemle yazıldı bunlar!11
Bizim tarafımız en başından belli.Denji sen müthiş bir karaktersin.
Pawa sebebi ile depresyondaydım şu araBen birilerinin kölesi olmak için fazla kaygan bi tipim. Bu arada biz dostu özledik nerelerdesin yo!
O wof da Rifulun gönlü olsun diye..Biz simpleri ortaya çıkarmak için numara yapıyorduk. Bir Woof'um var diyorsun, bak hala unutmamışsın.
Akıllı,kötü insanları,cahil,iyi insanlara tercih ederim. Hele böyle bir hatunsa daha çok tercih ederim.Mutluyum. Tşkler.Mutlu musunuz?
Akıllı,kötü insanları,cahil,iyi insanlara tercih ederim. Hele böyle bir hatunsa daha çok tercih ederim.Mutluyum. Tşkler.
Akıllı,kötü insanları,cahil,iyi insanlara tercih ederim. Hele böyle bir hatunsa daha çok tercih ederim.Mutluyum. Tşkler.