İçimiz gitti. Kadının hiçbir yeri gözükmüyor ama tüm sermaye "heyyy ben buradayım" diye çığlık atıyor.
Siz hak etmiyorsunuz artık. Anca bir kapak verilmeli yaşamanız için o daİçimiz gitti. Kadının hiçbir yeri gözükmüyor ama tüm sermaye "heyyy ben buradayım" diye çığlık atıyor.
Keşke makima'nın gömleğindeki düğme olsam...Siz hak etmiyorsunuz artık. Anca bir kapak verilmeli yaşamanız için o da
Biz sonuna dek savunduk.
@William cutting @Riful
Alt sıradakilerden birisi olabilirsin arada bir laf şey ettiğin için. Gömleğin kendisi yada üst düğmeler onur kurulu üyelerine ait.Keşke makima'nın gömleğindeki düğme olsam...
Hadi be... Ben tam göğsündeki düğme olmak istiyordum ama sorun değil. Pantolon düğmesi de olabilirim.Alt sıradakilerden birisi olabilirsin arada bir laf şey ettiğin için. Gömleğin kendisi yada üst düğmeler onur kurulu üyelerine ait.
Gömlek(bra) biz olacaksak istediğin düğme olabilirsin. Sen benden torpillisin mavi gözlümHadi be... Ben tam göğsündeki düğme olmak istiyordum ama sorun değil. Pantolon düğmesi de olabilirim.
Baksak bunlarda bizden fazla vardır. :/ Hele @Aiden zulasında damacanalara doldurmuş saklıyordur kesin. :/Siz hak etmiyorsunuz artık. Anca bir kapak verilmeli yaşamanız için o da
Biz sonuna dek savunduk.
@William cutting @Riful
@Aiden zaten bambaşka ya. Allah'tan senin kadar kültürlü değil de az da olsa su bulabiliyoruz.Baksak bunlarda bizden fazla vardır. :/ Hele @Aiden zulasında damacanalara doldurmuş saklıyordur kesin. :/