Kusmuk sahnesi yer belki onun dışında pek abartı bir olay hatırlamıyorum.Neleri sansürlerler ki
Kusmuk sahnesi yer belki onun dışında pek abartı bir olay hatırlamıyorum.Neleri sansürlerler ki
Benim de tek o aklıma geldi başka gelmedi.Kusmuk sahnesi yer belki onun dışında pek abartı bir olay hatırlamıyorum.
Bence olmalı ya önemli bir dönüm noktasıydı Denji'nin karakteri ile alakalı olarak sdfjghdsfBenim de tek o aklıma geldi başka gelmedi.
Onlar basit şeyler yaMakima'nın ve Power'ın elletirme,Denji ve Power duş sahnesi,Denji'nin Power'ın kanını içmesi yer belki.
Bence de olmalı. Özgür yapılsın, sansür olmasın. İzleyici ne isteyeceğini bir daha düşünür belkiBence olmalı ya önemli bir dönüm noktasıydı Denji'nin karakteri ile alakalı olarak sdfjghdsf
Ben yapabilir miydim bilmiyorum sdhfjgdfsd
Onlar basit şeyler ya
Hatunların yaptığı Orgy sahnesi vardı.Neleri sansürlerler ki
Doğru güzel bir sahneydiHatunların yaptığı Orgy sahnesi vardı.
Aiden'ın gözü Makima'dan başkasını görmüyor diye unutmuş.Doğru güzel bir sahneydi
Power o, aklıma gelmedi o sahne doğrudur. Onu da ceksinler nolacakAiden'ın gözü Makima'dan başkasını görmüyor diye unutmuş.
Orgy yapan lezbiyen zombiler ? Çıkık bagirsaklar?Benim de tek o aklıma geldi başka gelmedi.