Kötü bir icraatmiş gibi konuşuyorsun Roche-kun!Lan ben bunu niye aşkladım skfgdsf Drug iblisinin işi bunlar!!
Makima ve aşk emojisini görünce yorumuma aşk vermişsin okumamışsın bilee!
Kötü bir icraatmiş gibi konuşuyorsun Roche-kun!Lan ben bunu niye aşkladım skfgdsf Drug iblisinin işi bunlar!!
Çünkü Makima aşkKötü bir icraatmiş gibi konuşuyorsun Roche-kun!
Makima ve aşk emojisini görünce yorumuma aşk vermişsin okumamışsın bilee!
Kusmuk hatundan (Himikoydu sanırım) şelalenin denk gelmesi sdgsghfsdsfghsBirinci cilde özel tanıtım hazırlamışlar. Müzik güzei, animesi için örnek olarak ideal.
60 TL etiketle gelmezse gömçem parayıBirinci cilde özel tanıtım hazırlamışlar. Müzik güzei, animesi için örnek olarak ideal.
Şu an Amazon'dan almaya kalkarsan $20.97 = 164,81 Türk Lirası. Uçan ekonomimiz nedeniyle daha da pahalı olacak. İleride cildin Türkiye'ye satışı da olursa fiyatı düşmez.60 TL etiketle gelmezse gömçem parayı
Yayınevleri ucuzdan satıyor ya. tabi ucuz dediğim yine 80.Şu an Amazon'dan almaya kalkarsan $20.97 = 164,81 Türk Lirası. Uçan ekonomimiz nedeniyle daha da pahalı olacak. İleride cildin Türkiye'ye satışı da olursa fiyatı düşmez.
Ben Claymore'nin tüm ciltlerini almaya niyetlendim, orijinal Viz olanından, hem de set halinde ama sonra baktım kazık ki ne kazık. Şu an Amazon'dan alsam $154.82=1.216,81 Türk Lirası fiyatı ama Türkiye'den alırsam 1.935,00 TL. Türkiye'de daha ucuza satılması gerekirken daha pahalı. Onlar da sipariş olunca Amazon'dan alıp, üzerine kar koyup satıyorlar herhalde Tam kaitede olanların fiyatı düşmüyor, artanı da var, Türkçe'ye çevirip, kağıt baskı kalitesini falan düşürmezler ise yine pahalı olur.Yayınevleri ucuzdan satıyor ya. tabi ucuz dediğim yine 80.
kağıt bilmemde bir şeyler yapıp zevk almanı engellerler riful-sanBen Claymore'nin tüm ciltlerini almaya niyetlendim, orijinal Viz olanından, hem de set halinde ama sonra baktım kazık ki ne kazık. Şu an Amazon'dan alsam $154.82=1.216,81 Türk Lirası fiyatı ama Türkiye'den alırsam 1.935,00 TL. Türkiye'de daha ucuza satılması gerekirken daha pahalı. Onlar da sipariş olunca Amazon'dan alıp, üzerine kar koyup satıyorlar herhalde Tam kaitede olanların fiyatı düşmüyor, artanı da var, Türkçe'ye çevirip, kağıt baskı kalitesini falan düşürmezler ise yine pahalı olur.