Bir enayi Aki ve Powah'mış galiba herkes dirildi...
Sadece kafası kalan Powah'yı ne yapsın? Köpeklerine yem yapar en fazla.
Bir enayi Aki ve Powah'mış galiba herkes dirildi...
Hadi Pawa cehennemde, tekrar dünyaya döner, tekrar cehenneme gider. Bir döngüsü var. Ama Aki öldüğüyle kaldı, enayi.Bir enayi Aki ve Powah'mış galiba herkes dirildi...
Cidden Angel'la beraber enayi ötesi enayi oldular.Hadi Pawa cehennemde, tekrar dünyaya döner, tekrar cehenneme gider. Bir döngüsü var. Ama Aki öldüğüyle kaldı, enayi.
@Aiden Powah'a kafası diyor.... Ben ne desem bilemedim...Sadece kafası kalan Powah'yı ne yapsın? Köpeklerine yem yapar en fazla.
Testere simpi Makima'nın simpleri dolusmus konuya, boş laflarla Powera dil uzatıyorlar. İşin sonu kötü bitecek umarım onlar için. O zaman da biz gülerizCidden Angel'la beraber enayi ötesi enayi oldular.
@Aiden Powah'a kafası diyor.... Ben ne desem bilemedim...
Serimanga'da bulabilirsin.Fire Punch'dan geliyorum çevirisi var mı serinin
teşekkürlerSerimanga'da bulabilirsin.
Seri güncel devam ediyor üstad inşallah en kısa sürede final yapar haftalık seri takip etmekten nefret ediyorum. Oda, Togaşi, Miura bunlar yüzünden mangalardan soğudukSerimanga'da bulabilirsin.
Bu böyle değil dostum merak etme.Seri güncel devam ediyor üstad inşallah en kısa sürede final yapar haftalık seri takip etmekten nefret ediyorum. Oda, Togaşi, Miura bunlar yüzünden mangalardan soğuduk
iyi tarafından bak bari haftalık. Bir berserk fanı olarak haftalık olmasına fazlasıyla razıyımSeri güncel devam ediyor üstad inşallah en kısa sürede final yapar haftalık seri takip etmekten nefret ediyorum. Oda, Togaşi, Miura bunlar yüzünden mangalardan soğuduk