Okumalı mıyım?
Seni tebrik ediyorum, o resmi, kafası hariç kalan kısımları silerek attım ve sadece sen sorguladın. Bunu yapma nedenim ise belli zaten.neden sadece kafasını attın
Çünkü bir Makima simpisin tıpkı Reze gibi.Seni tebrik ediyorum, o resmi, kafası hariç kalan kısımları silerek attım ve sadece sen sorguladın. Bunu yapma nedenim ise belli zaten.
Reze kadar simp olamadım daha ama gayret içindeyim.Çünkü bir Makima simpisin tıpkı Reze gibi.
Reze baya Makima’nın küçük şıllığı çıktı. Şoklardayım Rus güzeline.Reze kadar simp olamadım daha ama gayret içindeyim.
Önce eski serisi Fire Punch'ı okumalısın. 83 bölümcük bir şey.Okumalı mıyım?
Simp olduktan sonra bir çirkinleşmiş. :/Reze baya Makima’nın küçük şıllığı çıktı. Şoklardayım Rus güzeline.
Reze doğru yolu bulmuş. Çinli, Reze ve Makima. Bu üçünün birlikteliği serideki en doğru ship olur.Reze baya Makima’nın küçük şıllığı çıktı. Şoklardayım Rus güzeline.
Makima kaç defa duşa sokturduysa kızı artık kayıp olduğu süre zarfında..Önce eski serisi Fire Punch'ı okumalısın. 83 bölümcük bir şey.
Simp olduktan sonra bir çirkinleşmiş. :/
Kobeni-çan'ın dans performansından sonra bölüme tam puan vermeyen geh'tir.Haydaaaaaaa!! Bu mangaka küfür olarak etmiyorum bu işin kaşarı olmuş. Nasıl seriyi heyecanlı tutacağını çok iyi biliyor. Kimin aklına gelirdi Reze...
Bölüme puanınız kaç tayfa? @Riful @William cutting @RocheFelix @Hiken no Ace
Kobeni keşke bana da ağlayarak dans etse.
Bu arada bu devil hunterlar da kim? Tokyo Ghoul’daki elite ghoul hunter havası aldım bunlardan. Muhtemelen çok güçlü korkularla besleniyorlar.
Çinli’den böyle bi kelek beklemezdim. Makima’nın eli kolu her yere uzanıyor. Keşke ekrandan dışarı da uzansa. Da gerçekçi bi simp olsak.Reze doğru yolu bulmuş. Çinli, Reze ve Makima. Bu üçünün birlikteliği serideki en doğru ship olur.