Bu sorunun cevabını sen hatırlamıyorsan, kimse hatırlamıyor demektir.Makima'yı Amerikan hükümeti mi yetiştirmişti, Japon hükümeti mi? Ona göre bir cevap bulabiliriz. Nayutha da mesela Çin'de doğuyor.
Hangi sonuç gelirse leş sonuç olmuyor sana göre?Leş bir sonuç çıkacak.
10 bölüm sadece aksiyonunu gördüğümüz bir karakterin sırf memesi var diye ilk 5'e girmediği bir sonuç.Hangi sonuç gelirse leş sonuç olmuyor sana göre?
Öyle bir karakter yok ki? Geçenki ilk 10 gayet güzel. Zaten az karakter vardı.10 bölüm sadece aksiyonunu gördüğümüz bir karakterin sırf memesi var diye ilk 5'e girmediği bir sonuç.
Reze var.Öyle bir karakter yok ki? Geçenki ilk 10 gayet güzel. Zaten az karakter vardı.
Niye hiç aksiyonu olmayan, ama popüler karakterler anketinde 7. olan Kobeni'nin arabasına da aynı tepkiyi göstermiyor musun?10 bölüm sadece aksiyonunu gördüğümüz bir karakterin sırf memesi var diye ilk 5'e girmediği bir sonuç.
Onada göstermiştim vaktinde.Niye hiç aksiyonu olmayan, ama popüler karaterler anketinde 7. olan Kobeni'nin arabasına da aynı tepkiyi göstermiyor musun?
Öyle bir karakter değil ki. Kaç bölüm hikayede yer aldı. Hem sağlam dövüşüyor hem de hikayesi iyiydi. Ayrıca gizlediği karakteri ve gösterdiği karakteri de iyiydi. Dediğin sebepten girmedi daha fazlası var.Reze var.
12 bölüm gözüktü. Karakteri hakkında çok fazla bir şey görmedim ben. Ama bu sanırım benle alakalı gibi. Konuyu uzatmam gereksiz olur.Öyle bir karakter değil ki. Kaç bölüm hikayede yer aldı. Hem sağlam dövüşüyor hem de hikayesi iyiydi. Ayrıca gizlediği karakteri ve gösterdiği karakteri de iyiydi. Dediğin sebepten girmedi daha fazlası var.