A$CE
Ya tayfaya katılmalı filan nasıl bunu bizimkilere layık görüyorsunuz anlamadım adam tayfayı geç özkardeşini satıyor para ve canı için yemiyeceği halt yok bizim tayfanın tam tersi bir karakteri var.
Nami'nin kurtarması gereken bir köy vardı, ikincisi Zoro suya atladığında Nami onu kurtarmıştı.Nami'de ilk zamanlar öyleydi.
Kardeşini sattığını nereden çıkarttın. Kardeşini kurtarmak için kaçmadığı nereden belli. Ona bakarsan Nami de bir ara Usopp'u bıçaklayıp havuza atmıştı. Sonra da Aniki kardeşler Nami, Usopp'u öldürdü diye ortalığa dökülmüşlerdi. Yani olayın sonu gelene kadar satmış sayılmaz.Ya tayfaya katılmalı filan nasıl bunu bizimkilere layık görüyorsunuz anlamadım adam tayfayı geç özkardeşini satıyor para ve canı için yemiyeceği halt yok bizim tayfanın tam tersi bir karakteri var.
Nami'nin elini bıçakladığını gösterene kadar geçen süreye parmak basıyorum. Bu süre Caribou için de başladı yaniArkadaş Nami kendi elini bıçakladı. Nami'ye laf yok ulen
Görüşüne saygım var hocam, o ayrı konuNami'nin elini bıçakladığını gösterene kadar geçen süreye parmak basıyorum. Bu süre Caribou için de başladı yani
Ne kadar dolmuşsun arkadaşbir an önce gebersin gitsin tayfaya katılmasını istediğim en son karakterlerden biri.