Kizaru’nun Luffy’i beslediği söylendi, kaçırdın mı onu da?İlla Pizza Kizaru veya Wifi haki'den korkan Aramaki mi görmek istiyorsun yani? :d
Kizaru’nun Luffy’i beslediği söylendi, kaçırdın mı onu da?İlla Pizza Kizaru veya Wifi haki'den korkan Aramaki mi görmek istiyorsun yani? :d
Zoro yine kaybolmuş.Şuanlık top 10 sıralamam
1-Mihawk
2-Akainu
3-Shanks
4-Kuzan
5-Zoro
6-Kizaru
7-Dragon
8-Luffy
9-Blackbeard
10-Yaşlı Garp/Fuji
Oda'nın küskün amiralcilerin gönlünü alma çabaları bunlar. Kaido dövüşünde Nika'nın enerjisi bitince iki davul sesi ile yenilenen G5 ne hikmetse Kizaru dövüşünde yenilenmedi. Sonraki round'ta da Kizaru'ya iki attıktan sonra epey bir süre daha enerji bitmedi. Olanların hiçbir mantığı yok.Kizaru’nun Luffy’i beslediği söylendi, kaçırdın mı onu da?
Oda amiralci dedik size zamanında dinlemediniz. Şimdi kafanı duvarlara vur usta.Oda'nın küskün amiralcilerin gönlünü alma çabaları bunlar. Kaido dövüşünde Nika'nın enerjisi bitince iki davul sesi ile yenilenen G5 ne hikmetse Kizaru dövüşünde yenilenmedi. Sonraki round'ta da Kizaru'ya iki attıktan sonra epey bir süre daha enerji bitmedi. Olanların hiçbir mantığı yok.
Oda'nın amiralciliği Shanks görene kadarOda amiralci dedik size zamanında dinlemediniz. Şimdi kafanı duvarlara vur usta.
Shanks’ın kaderinde ne yazık ki Karasakal’a yenilmek var ha olur da yenilmezse Oda şaşırtır.Oda'nın amiralciliği Shanks görene kadar
Valla ben de aynı düşünüyorum da, o kadar yoruyor ki One Piece sadece okuyup geçiyorum 4-5 senedir, adam ne yazıp çizdiğini okuyanlar kadar önemsemiyorShanks’ın kaderinde ne yazık ki Karasakal’a yenilmek var ha olur da yenilmezse Oda şaşırtır.
Oda paracı sadece. Kendisine para kazandıran bir grubu asla kaybetmek istemez.Oda amiralci dedik size zamanında dinlemediniz. Şimdi kafanı duvarlara vur usta.