Pişman olursun işte.Ben adil bir anketörüm. Sizin aksinize kendimi sadece oy atan üyelerden üstün görmeyip onlara da konuşma hakkı tanıyorum. Sayın moderatör bey Ama ellerim kırılsaydı da yapmasaydım
Pişman olursun işte.Ben adil bir anketörüm. Sizin aksinize kendimi sadece oy atan üyelerden üstün görmeyip onlara da konuşma hakkı tanıyorum. Sayın moderatör bey Ama ellerim kırılsaydı da yapmasaydım
Bir oy Katakuriye de atsaydın keşke. Neyse iş işten geçti zatenHaklısın.
Oyu da değiştirilemez yapmışın. Sadece Luffy'e atmıştım ama pişman değilim.
Hacı senin seçtiğin numara altı. O alakasız aslında. Sen bu Etaptan sonraki etabı seçtin. O da Crocodile'ın etabı işte
ahahaha üzüldüm şimdi öyle tamam 4. olsa bon'un olurdu
Pişman olursun işte.
Daha konu kapanmadı. Katayı buradan çıkaracağızla Bon Clay, Hiluluk, Bellemere, var üstüne birde kral var ankette sen bana güven diyon, biliydim böyle olacağını :/
birde Kid fanları olarak Killera oy atma ihtimalimiz baya yüksekken
neyse kataya güveniyorum
Luffy Kata Hiluluk'a gitti oylar.
Üzgünüm adam gibi adam Bon abi :/
6 dedik bu 6 işte. Beni kandırdın lanet olasi. : /Bir oy Katakuriye de atsaydın keşke. Neyse iş işten geçti zaten
Hacı senin seçtiğin numara altı. O alakasız aslında. Sen bu Etaptan sonraki etabı seçtin. O da Crocodile'ın etabı işte
Ankete sınır koymamışsın? İstersen ekle şimdi, iki güne ayarla da çarşamba gecesi kapansın anket. :/