Bon-chan elenmesin bari ona yüklen.Merry ve Nami elendi ulan ötesi mi var. Bu yarışma da hile var arkadaş saymıyorum bunu ben.
Bon-chan elenmesin bari ona yüklen.Merry ve Nami elendi ulan ötesi mi var. Bu yarışma da hile var arkadaş saymıyorum bunu ben.
Bon-Chan, Hiluluk, Luffy.
Bon-chan elenmesin bari ona yüklen.
Ne kadar çok favori çıkarsa o kadar şansı artar. Yoksa finalde işbirliği yaparlar Zoro'ya karşı. Mesela Sanji elendi diyelim ki finalde tüm Sanji fanları otomatik olarak Luffy'e verir Zoro olmasın diye Hatta Sanji elenmese bile yapabilirler. Maksat Sanji sevgisi değil Zoro düşmanlığı çıkabilirBu büyük korsanfan anketinde Zoro 1. olmazsa yazzıklar olsun.
Yalnış anlamışım o zaman benyok canım ciddiyim. katakuri benim tanrım. ona inanıyorum.
bon chan çıkacağına katakuri çıksın isterim, dolayısıyla bon chan'a atmadım oyumu. olur geçer bizimkini falan.
not: bon chan'ı da severim yani ama atmadım işte katakuri için.
açıklayabildim umarım kendimi.
İşte o yüzden Sanji'yi finale çıkarmaya çalışıyorum.Ne kadar çok favori çıkarsa o kadar şansı artar. Yoksa finalde işbirliği yaparlar Zoro'ya karşı. Mesela Sanji elendi diyelim ki finalde tüm Sanji fanları otomatik olarak Luffy'e verir Zoro olmasın diye Hatta Sanji elenmese bile yapabilirler. Maksat Sanji sevgisi değil Zoro düşmanlığı çıkabilir
Aynen Sanji'nin finale çıkması çok hayatiİşte o yüzden Sanji'yi finale çıkarmaya çalışıyorum.
Shanks'ta bir yere kadar o işlevi görür aslında. Neyse Sanji geçemezse Shanks'ı düşünürüzAynen Sanji'nin finale çıkması çok hayati
Hacı bak orada Katakuri yazıyor. Ona verebilirsinYahu siz 3 oy yetmez demişsiniz ben oy atacak kişi bulamadım?