Dark King 7 Tem 2017 #263 Yalnız baya çekişmeli geçiyor ya. Eski korsanlar kralı vs geleceğin korsanlar kralı (gönüllerde tabi). Kid lobisi iyi çalışıyor, helal olsun. @Wataame Daisuki Teşekkür ediyoruz. Söz konusu kızıl saçsa gerisi teferruattır. (Rindo hariç)
Yalnız baya çekişmeli geçiyor ya. Eski korsanlar kralı vs geleceğin korsanlar kralı (gönüllerde tabi). Kid lobisi iyi çalışıyor, helal olsun. @Wataame Daisuki Teşekkür ediyoruz. Söz konusu kızıl saçsa gerisi teferruattır. (Rindo hariç)
Eustass Captain Kidd 7 Tem 2017 #264 @RedTeroR Kide oy vermeyi düşünmez misin ? Ace ve Wb kadar delikanlıdır.Korkup geri basmaz.
Cadis Etrama Di Raizel 7 Tem 2017 #266 Şu an 2 karakterdende oyu çektim.Yarın eşitleyeceğim merak etmeyin..
Rika 7 Tem 2017 #267 Mercury dedi ki: One piece'te Rika diye biri mi var. Hiç hatırlamıyorum yav Genişletmek için tıkla ... Pek hatırlanacak birisi değil zaten Gizli İçerik: Rika
Mercury dedi ki: One piece'te Rika diye biri mi var. Hiç hatırlamıyorum yav Genişletmek için tıkla ... Pek hatırlanacak birisi değil zaten Gizli İçerik: Rika
Shakan 7 Tem 2017 #268 Rika dedi ki: Pek hatırlanacak birisi değil zaten Gizli İçerik: Rika Genişletmek için tıkla ... Resim açılmıyor.
Rika dedi ki: Pek hatırlanacak birisi değil zaten Gizli İçerik: Rika Genişletmek için tıkla ... Resim açılmıyor.
Shakan 7 Tem 2017 #269 Cadis etrama di Raizel dedi ki: Şu an 2 karakterdende oyu çektim.Yarın eşitleyeceğim merak etmeyin.. Genişletmek için tıkla ... Eşitleriz.
Cadis etrama di Raizel dedi ki: Şu an 2 karakterdende oyu çektim.Yarın eşitleyeceğim merak etmeyin.. Genişletmek için tıkla ... Eşitleriz.