Al geri Rogerdan yav.Adam kızıl değil bir kere :/Hem Kid'i hem Roger'ı çıkarmak isterim. Ama mümkünatı yok 2 kişi çıkıyor. İkisine de verdim ne yapayım sence?
Al geri Rogerdan yav.Adam kızıl değil bir kere :/Hem Kid'i hem Roger'ı çıkarmak isterim. Ama mümkünatı yok 2 kişi çıkıyor. İkisine de verdim ne yapayım sence?
Olur mu yav öyle şey.Kid kurtarmaya kalırsa Kide lobi yapar Doffye yapamam.Kurtarmada bir oyum banko diğeri de Roger olacak eğer kalırsa kurtarnaya.Dabıl kill yapçam işte Metal Gear-samaE az önce Roger'ı kurtarırız diyordun? Oyun mu oynadın bana!
Aradaki farkı kapa demişsin, Kidd önde :|@HaiKuo TianKong
Kid'e oy vermeyi düşünmezmisin ?
@Master of Puppets
Zaten pıçak diye dalga geçerek adamı rezil ettin daha fazlasına gerek yok. Bİraz insaf
Farkı kapayacak mısın?Aradaki farkı kapa demişsin, Kidd önde :|
Herkese söylediğim gibi Kid'e oy vermeyi düşünmezmisin dedim. Yapma böyleAradaki farkı kapa demişsin, Kidd önde :|
Düşündüm ve verdim gitti@HaiKuo TianKong
Kid'e oy vermeyi düşünmezmisin ?
@Master of Puppets
Zaten pıçak diye dalga geçerek adamı rezil ettin daha fazlasına gerek yok. Bİraz insaf
Hadi ben de vereyim madem de kesinleşsin, Shanks varken Roger anlamsız geliyor nedenseHerkese söylediğim gibi Kid'e oy vermeyi düşünmezmisin dedim. Yapma böyle
Adamsın DudeDüşündüm ve verdim gitti
TeşekkürlerDüşündüm ve verdim gitti
Belki de Kid ile aranızdaki buzların erimesine vesile olurHadi ben de vereyim madem de kesinleşsin, Shanks varken Roger anlamsız geliyor nedense