Eh işte.![]()
Çok zor....
Eh işte.![]()
Çok zor....
Bleachın en güçlü 2. karakteri tabi alırAvatarındaki adam ss'i ve BurnTheWitch'i tek başına alabilir.
Seç nininy yi bak keyfine![]()
Çok zor....
Londraburn the witch dediğine göre kesin avrupada geçiyordur.
Yalnız böyle bir suyu içen aklını yitirir.... Zıvanadan çıkartır o karışım insanı.Ben bu büyük ve zor ikilem için kesin çözümü önerdim dostum. İkisinin birlikte yıkanması sonucunda ortaya çıkan duş suyu doğru cevap.
Birine bile yetemeyecek adamlarız o yüzdendir belki.Neden ikisi de olmasınSeri hakkında bilgim yok ama muhabbet dikkatimi çekti.
Çökmüş... Reis hep aklımızda böyle kalacak.Kubo reyiz televizyona çıkmış ve demiş ki "Şimdilik BTW dünyasını, Bleach'e çok bulaşmadan inşa etmek istiyorum. Ancak satır aralarına okuyucular için Bleach'e yönelik ince fanservisler serpeceğim."
Editör ise ikinci sezon yakında demiş.
Yalnız Kubo reyiz gözlükleri olmadan bambaşka bir insan oluyor. Gerçek Kubo bu değil. Kubo diye yazmasalar tanıyamazdım.
![]()
Arkadaki Kishimoto hahahahahaha.Çökmüş... Reis hep aklımızda böyle kalacak.
![]()
Jump'ta yıllarca yazmanın yorgunluğu yüzünden okunuyor.Kubo reyiz televizyona çıkmış ve demiş ki "Şimdilik BTW dünyasını, Bleach'e çok bulaşmadan inşa etmek istiyorum. Ancak satır aralarına okuyucular için Bleach'e yönelik ince fanservisler serpeceğim."
Editör ise ikinci sezon yakında demiş.
Yalnız Kubo reyiz gözlükleri olmadan bambaşka bir insan oluyor. Gerçek Kubo bu değil. Kubo diye yazmasalar tanıyamazdım.
![]()