Yonko olmasına fena sövdüm ama olayda hiçbir suçu günahı olmaması gibi hayatının dayağını yeyip paspas olmuş bir de üstüne. Gerçekten üzüldüm lan
Hiç de üzülmeye gerek yok. ''Trollük de bir yere kadar yeter'' denmiş artık. Yok Yonkou olucam, hatta KK olucam diyordu...Yonko olmasına fena sövdüm ama olayda hiçbir suçu günahı olmaması gibi hayatının dayağını yeyip paspas olmuş bir de üstüne. Gerçekten üzüldüm lan
Sadece ezikler kendinden güçsüzleri zevkine ezer dostum. Ya fişini çekersin ya da salarsınHiç de üzülmeye gerek yok. ''Trollük de bir yere kadar yeter'' denmiş artık. Yok Yonkou olucam, hatta KK olucam diyordu...
Zorluğunu anladı bu durumların işte kötü şekilde de olsa...
Alakası yok, eğer o konumu alıyorsa her şeye hazırlıklı olması lazım.Sadece ezikler kendinden güçsüzleri zevkine ezer dostum. Ya fişini çekersin ya da salarsın
Tamam yediği sopa normal tehlikeli sularda yüzüyorsan sonuçlarına katlanırsın. Benim derdim sopadan sonra olan fantezi süreci. Bu kadar aşağılamaya gerek yok. Ya öldür ya bırakAlakası yok, eğer o konumu alıyorsa her şeye hazırlıklı olması lazım.
Yani KK olucam demesini biliyorsa bu sopaya da razı olacak...
Dediğim gibi trollüğün de sınırı varmış cidden OP evreninde görmüş olduk...
Kullanacaklar işte adamı, ek olarak bıraksalar asıl o zaman ölür Buggy korumaları altına alıyorlar işte.Tamam yediği sopa normal tehlikeli sularda yüzüyorsan sonuçlarına katlanırsın. Benim derdim sopadan sonra olan fantezi süreci. Bu kadar aşağılamaya gerek yok. Ya öldür ya bırak
Fotoşop yaptı diye dövecekler gene her günKullanacaklar işte adamı, ek olarak bıraksalar asıl o zaman ölür Buggy korumaları altına alıyorlar işte.
Sence o durumda Buggy'i salsalar Buggy'nin kaç güne ölüm haberi gelir? Gün sürer mi o bile tartışılır. Şimdi ''Yonkou Buggy'' diye millet peşine düşmüştür, hedef tahtası şuan...
Yok o bir seferliktir, şimdi en fazla bunu piyasada gösterip arkadan farklı işler çevirirler...Fotoşop yaptı diye dövecekler gene her gün
Bunlar hep East Blue'daki muhtarın, köyün sevimli çomarının ahı hayatı boyunca bu ödülle yaşayacakYok o bir seferliktir, şimdi en fazla bunu piyasada gösterip arkadan farklı işler çevirirler...
Hem hayatı kurtuldu hem de ünvanı kaldı işte...
Yaşayacak mı o hayatı boyunca göreceğiz... :SBunlar hep East Blue'daki muhtarın, köyün sevimli çomarının ahı hayatı boyunca bu ödülle yaşayacak