@Sir Crocodile Altına almış işte Croco'yu öyle veya böyle :/
@Sir Crocodile Altına almış işte Croco'yu öyle veya böyle :/
Şu elemanı da hiç sevmiyorum ya sürekli yorumlara atıyorlar :/
Hala çaycı dediklerinde alev püskürtmekten vazgeçmiyorsun, sal la bi. Bugüne bugün korsanlar kralı olacak adamın çaycısısın, boru mu? Meşru lider Buggy olduğuna göre Mihawk da senede 1-2 kez alır çaydanlığı eline, yükün hafifledi yine iyisin bak.
Croco kendi dedi güç toplayacağız diye mecbur Doffy Weevil şart
Bazı şeyleri komik, gerçeği yansıttığı zamanlar var bence idare eder.Şu elemanı da hiç sevmiyorum ya sürekli yorumlara atıyorlar :/
Boş yapanlara ne ateş püskürtecegim? Gerçekte böyle bir şey olmadığı çok net olan bir şeye gram takılmam. Aksine bu onların bir cacık bulamayınca yaptığı boşlar olarak görüyorum göründüğü gibi...Hala çaycı dediklerinde alev püskürtmekten vazgeçmiyorsun, sal la bi. Bugüne bugün korsanlar kralı olacak adamın çaycısısın, boru mu? Meşru lider Buggy olduğuna göre Mihawk da senede 1-2 kez alır çaydanlığı eline, yükün hafifledi yine iyisin bak.
Kardeşim sana zahmet benimkine bir kaşık bal atıver, havalar malum boğazımda gıcık var.Bazı şeyleri komik, gerçeği yansıttığı zamanlar var bence idare eder.
Boş yapanlara ne ateş püskürtecegim? Gerçekte böyle bir şey olmadığı çok net olan bir şeye gram takılmam. Aksine bu onların bir cacık bulamayınca yaptığı boşlar olarak görüyorum göründüğü gibi...
Eskiden dedikleri boşları kapatma için uydurulmuş, şimdide bir cacık bulamayınca bunlardan medet umar hale geldiniz işte. :S
Sizi en fazla doktor misali kendi halinize bırakırım boş yapar durursunuz.
Doktora git zortingen olma sonra, boğaz yollarını çok kullanıyorsun herhalde... :SKardeşim sana zahmet benimkine bir kaşık bal atıver, havalar malum boğazımda gıcık var.