Law ve Drake hariç kimse olamaz valla Kid zaten balonun önde çıkanı olacak inş ben mahçup olurum.
O nasıl şey lan.Law Yonkou değide şey olur gibi. KK olan Luffynin önünde duran gardiyan
Halletim önizlemede sıkıntı gözükmüyorduForum emojilerinde Beli simgesi var O koca resimleri değiştirebilirsin.
Sadece Kid ve Law'da görüyorum o ışığı, diğerlerinden pek umudum yok.
Hadi Dof diyordu ya ''Wb o tahta hiç göz dikmedi önünde eğildi'' falan diye onun gibiO nasıl şey lan.
Law çok erken ölecek gibime geliyor benim, hadi hayırlısı. Ölmesin de yonkou olsun.Hadi Dof diyordu ya ''Wb o tahta hiç göz dikmedi önünde eğildi'' falan diye onun gibi
Nerde dedi WB yi karıştırmayın şimdi bırakın reis öldü zatenHadi Dof diyordu ya ''Wb o tahta hiç göz dikmedi önünde eğildi'' falan diye onun gibi
+1Urouge. Sürpriz at olacak kanatlısından. Bu adam takım adalarda farkını koydu diğerleri gibi ezilmedi. Yeni dünya'da Kaido ile görüldü akibeti, neler yaşadığı belli değil. Ödül düşüklüğü şaşırtmaca. Farklı bir havası var. Bu adam serinin saiyajini bile olabilir.
O zaten şimdiden olmuş durumda.Hadi Dof diyordu ya ''Wb o tahta hiç göz dikmedi önünde eğildi'' falan diye onun gibi