Punk Hazardda Brook gemide tek kalmıştı hani orda Kinemonun vücudunun bir kısmıyla dövüştü hatırlamıyor musun?Kinemon'un parçasına mı yenildi? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Karıştırmış olmayasın?
Punk Hazardda Brook gemide tek kalmıştı hani orda Kinemonun vücudunun bir kısmıyla dövüştü hatırlamıyor musun?Kinemon'un parçasına mı yenildi? Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Karıştırmış olmayasın?
Yok o dövüşü hatırlıyorum tabii ki de, sen Brook'un, Kinemon'un vücuduna yenildiğini söyledin. Benim hatırladığım Brook orada dövüştükten sonra yenilmedi. Hatta ikisi de yenişemediler ve dövüş yarım kalmıştı diye hatırlıyorum.Punk Hazardda Brook gemide tek kalmıştı hani orda Kinemonun vücudunun bir kısmıyla dövüştü hatırlamıyor musun?
Pardon bazen böyle hatalar yapıyorum dövüş yarıda kaldı ama Brookun bu kadar zorlanması Momongayı yenemeyeceğinin kanıtı adeta.Yok o dövüşü hatırlıyorum tabii ki de, sen Brook'un, Kinemon'un vücuduna yenildiğini söyledin. Benim hatırladığım Brook orada dövüştükten sonra yenilmedi. Hatta ikisi de yenişemediler ve dövüş yarım kalmıştı diye hatırlıyorum.
Sorun değilPardon bazen böyle hatalar yapıyorum dövüş yarıda kaldı ama Brookun bu kadar zorlanması Momongayı yenemeyeceğinin kanıtı adeta.
Bence berabere veya alabilir. Big mom karsisinda fena değildiSorun değilMomonga konusunda hem fikiriz. Ben de oyumu ona attım. Brook için henüz erken olduğunu düşünüyorum.
Bigmom başını kıstas alma orda Bigmom Brook nadir bir şey olmadığı için tek atmıyordu yoksaBence berabere veya alabilir. Big mom karsisinda fena değildi
Valla tayfada Hancock'u Luffy dışında alabilecek eleman yok şuanYahu biri Hancock karşısında diz çöküp tövbe etmiş, biride BM karşısında icraat yapmayı başarabilmiş. KK tayfası bunlar. Kumaş farkı olmali arada.
Neyle yenecek saldırısı hakisi olan birine bitirici değil ki ?Güncel brook momongayı düdükler.