O zamanlar BB izlemiyordum. Ama hala daha sınıftaki BB fanı genjlerin heyecanlı heyecanlı konuştuğunu, arada o... skyler diye bağırdıklarını, akıllı tahtada meme'lere baktıkları falan.... Sanki 2 3 sene önce bitmiş gibi.9 sene
Jane zaten bu gidişle er yada geç ölürdü bence. Walter o an orada olmasaydı yine aşağı yukarı aynı olaylar olurdu. Ama dönüp bakınca Jane'de cidden ölmeyi hak edecek kadar kötü bir şey yapmadı. Walter'ın orada onu yapması doğru olmasa da, Jane olduğu sürede Walter ve Jesse ilişkisi iyi bir yere gitmeyecekti. Walter, ikisini ayırmayı deneyebilirdi ama Jesse'de bunu anlayacak akıl olmadığı için Walter'ın o an öyle bir hareket yapması normal bence.Jane-Jesse-Walter olayında kim haklıydı? Jane ölmeyi hak etmiş miydi? Bölümü tekrar izledim ve Walter'ın da haklı olduğu konular da var bence. Jesse'yi aşk kör etmişti, Jane'in de çok aşık olduğunu düşünmüyorum ama ölmeyi hak edecek bir şey de yapmadı tabii.
Sadece bakışları ile bir sürü duyguyu yaşatıyordu. Çok iyi oyuncuydu. Huzur içinde yatsın.Hector Salamanca olarak bildiğimiz Mark Margolis hayatını kaybetmiş.
Aynen, sağlam oyuncuydu. Ayrıca BB’de ve Scarface’de Steven Bauer ile beraber oynadılar ( Manny - Alberto, Eladio - Hector )Al Pacino'yla karşılıklı da oynamış.
Breaking Bad dizisinde gözüktüğü sahneler bana ürkütücü geliyordu. Oturduğu yerden bile tehditkar lider havasını veriyordu reyiz, başarılıydı.