Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Herkes Akasya Durağı'nı aşağıladı, herkes Cennet Mahallesi'ne burun kıvırdu. Ama oturup izlediler, kötü dediler ama takip etmeden duramadılar. Bu diziler yıllar boyu sürdü ve hala tekrarları bile izleniyor. Arka Sokaklar alay konusu ama 50 sezon oldu. Bence asıl başarı budur. Kötü mü? Daha da mı kötüye gidiyor? İyileşme mi yok? Bütün bunlar takip edildiği sürece yapanlar için önemsiz çünkü tüm mangalar gibi bu da ticari bir amaç güdüyor ve sonuç başarılı.
Öncelikle Akasya Durağı da Cennet Mahallesi de yayınlandığı zaman bayağı övülüyordu. Arka Sokaklar'ın da hala ciddi bir kitlesi var.
Ayrıca başarıyı para kazanmaya endekslemeyelim bence. Örnekler üzerinden konuşmaya başladığımızda öyle olmadığı çok net ortaya çıkar.

Boruto konusu son zamanlarda çok popüler. Demek ki manga doğru yolda. Anime de geldiği vakit seri hak ettiği gibi zirveye oturur. Zaten resmi sitesinde mangası üçüncü sırada. 19 Şubat'ta yeni bölüm var. O vakit birinci bile olur, çoğu yeni bölümde çıkıyor birinciliğe. Sanırım insanlar gizli gizli Borut takip ediyorlar.
Zirveye oturmayı kesinlikle hak etmiyor. İnsanların Naruto serisiyle bir geçmişi olmasaydı kimse yüzüne bakmazdı bu manganın.

Zirveye oturmayı kesinlikle hak etmiyor. İnsanların Naruto serisiyle bir geçmişi olmasaydı kimse yüzüne bakmazdı bu manganın.
Benim tek takip etme nedenim bir jübiinin neden var olduğu ve otutskiler tam olarak nedir? bu iki bilgi henüz tam açıklanmadı. Otutski dediğimiz şey tanrı gibi bir şey jbuunin meyvelerini yiyor. Jubii gezegenleri sömürmek için bir bitki. Ama nereden geldiğini tam olarak bilinmiyor.En güçlü otustkinin hücreleri kullanarak kawaki gibi karakterler üretilmiş. Yani nasıl açıklayacak bunları merak ediyorum.
Naruto'da her şey bu uchihalardaki taş tablete dayanıyordu. onu da kaguya'ya bağlayarak bir çözüm getirdi. Rikodu'yu vs hepsini kaguya'nın soyu ile açıkladı. boruto serisi kaguya'nın soyunu daha net anlatıyor diye takip ediyorum ama şu ana kadar gördüğüm bir şeyleri açıklayamadığından çok fazla şey uydurması oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 1)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık