Bölümün kahramanı Saradaydı. Yetenekli kız.
Niye ki hacıtBu anime bölümüyle birlikte animeye yeniden veda ediyorum kalın sağlıcakla.
Manga için yorum yapamıyorum artık kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Böyle muhteşem bir haberi bizlere duyurarak mutlu bir akşam geçirmemize aracı olduğun için Borutofanları adına sana teşekkür ederim. Çok sürpriz bir haber oldu. Ben en az dört beş yıl girmezler diye hesap yapmıştım ama demek ki bir planları var. Haydut ark ile başlayarak animesel bir şölen sunacaklar yine.
O değilde bu animeyi bir naruto diğeri ise mitsuki için seyrediyorum mitsuki çok iyi bir analist vede savaş yeteneklerini çok akıllıca kullanıyor bence boruto ise aynı babası gibi benim anlamadığım bir nokta ise Boro sen Momoshikinin desteğisin diye bir şey söylemişti Borutoya acaba burda tam olarak neyi kastetti karma mı yoksa başka bir şey mi10. Cildin merakla beklenen kapağı.
![]()
Böyle muhteşem bir haberi bizlere duyurarak mutlu bir akşam geçirmemize aracı olduğun için Borutofanları adına sana teşekkür ederim. Çok sürpriz bir haber oldu. Ben en az dört beş yıl girmezler diye hesap yapmıştım ama demek ki bir planları var. Haydut ark ile başlayarak animesel bir şölen sunacaklar yine.
Vessel terimi kullanılıyor bu konuda. Boro orada Boruto'ya Momoşiki'nin vessel'i diyor. Vessel'in Türkçe anlamı şeytanın ele geçirdiği vücutlardır. Bu manga içerisinde bir Ootsutsuki'nin ele geçirdiği vücutlara vessel deniyor görünene göre.O değilde bu animeyi bir naruto diğeri ise mitsuki için seyrediyorum mitsuki çok iyi bir analist vede savaş yeteneklerini çok akıllıca kullanıyor bence boruto ise aynı babası gibi benim anlamadığım bir nokta ise Boro sen Momoshikinin desteğisin diye bir şey söylemişti Borutoya acaba burda tam olarak neyi kastetti karma mı yoksa başka bir şey mi
@Riful