102 bölüm sadece mangası olacak diye biliyorum ben. Animesini izlemesende olur (ben izliyorum ama memnun değilim). Ancak mangası çok iyi. Manganında tek sıkıntısı 4-5 haftada 1 çıkması.Bitsin de toplu olarak izleyip bitireyim bari. 100 mü 102 bölüm mü ne olacakmış galiba. Yanlış hatırlıyor da olabilirim
Anladım. Mangasının Türkçe linki var mı?102 bölüm sadece mangası olacak diye biliyorum ben. Animesini izlemesende olur (ben izliyorum ama memnun değilim). Ancak mangası çok iyi. Manganında tek sıkıntısı 4-5 haftada 1 çıkması.
Birçok manga sayfasında en çok okunanlardan. Aratırsan bulursun.Anladım. Mangasının Türkçe linki var mı?
TamamdırBirçok manga sayfasında en çok okunanlardan. Aratırsan bulursun.
Daha o Kawaki denen karakter yeni ortaya çıktı. Çok beklersin yani.Bu gereksizliğin ilk bölümünde Naruto'yu paket olmuş olarak göstermişlerdi. Şu mesele açıklanınca biri buraya yazsın bari de sövmeden geçmeyelim gençler.
Filminde vardı zaten de yine de spoilera dikkat.Bu gereksizliğin ilk bölümünde Naruto'yu paket olmuş olarak göstermişlerdi. Şu mesele açıklanınca biri buraya yazsın bari de sövmeden geçmeyelim gençler.