Ana karakter zırhı olmayınca böyle oluyor işte. Hala daha hikaye zrıhları var gerçi, o da olmasa ölüler.Helal olsun ben Jigen. Tanrıların binbir güçle yapamadığını sen jutsu emme ve çakra çubukları ile yaptın.
Ana karakter zırhı olmayınca böyle oluyor işte. Hala daha hikaye zrıhları var gerçi, o da olmasa ölüler.Helal olsun ben Jigen. Tanrıların binbir güçle yapamadığını sen jutsu emme ve çakra çubukları ile yaptın.
Ben ölmelerini istiyom valla. Böyle gelenden geçenden sopa yiyeceklerine diğer hokageler gibi karizma şekilde ölsünler daha iyi.Ana karakter zırhı olmayınca böyle oluyor işte. Hala daha hikaye zrıhları var gerçi, o da olmasa ölüler.
Ölseler de havalı olmayacaktı, hadi Sasuke az çok ağırlık koydu ama Naruto ciddi ciddi filler çuuninler jouninler gibi arada kaynayacaktı neredeyse.Ben ölmelerini istiyom valla. Böyle gelenden geçenden sopa yiyeceklerine diğer hokageler gibi karizma şekilde ölsünler daha iyi.
He ya Naruto olgunlaşıp akıllanacağına iyice salaklaşmış. Gelmiş hala kaga bunshin yapıyor. Halbuki ben Naruto'nun yetişkin halini farklı düşlemiştim. Uzumaki tekniklerini öğrenip Minato gibi uzay-zaman jutsusu ve sennin modunda Jiraiya gibi ustalışır iki kurbağayı omuzuna alır falan diyordum. Beni hayal kırıklığına uğrattı. Sasuke'de aynı. Herif rinnegan ve sharingan tekniklerini unutmuş resmen. Anca kılıç sallıyor. Böyle madara olcaklarına ölsünler daha iyi.Ölseler de havalı olmayacaktı, hadi Sasuke az çok ağırlık koydu ama Naruto ciddi ciddi filler çuuninler jouninler gibi arada kaynayacaktı neredeyse.
6667.mesajını da bana atar mısın@Riful
Söz verdim gibi 6666. mesajı sana yolluyorum
Boruto konusunu layık gördüm
Kankuro ölecek sanırım bu gidişle
Böyle karanlık bir seriye yakışan bir mesaj, teşekkür ederim inceliğin için.@Riful
Söz verdim gibi 6666. mesajı sana yolluyorum
Boruto konusunu layık gördüm
Kankuro ölecek sanırım bu gidişle