Gaara'dan güçlü olan 3. Kazekage'nin gücü ile Gerçi Sasori yenmişti onu ama neyse.
Gaara'dan güçlü olan 3. Kazekage'nin gücü ile Gerçi Sasori yenmişti onu ama neyse.
Bu güce doğuştan mı sahip oluyorlar bunlar yav?Gaara'dan güçlü olan 3. Kazekage'nin gücü ile Gerçi Sasori yenmişti onu ama neyse.
Boruto'da daha nice karakterler tanıyacağız. Van Piss gibi low serilerin fanı elitistler kaliteden anlamıyor.Gaara'dan güçlü olan 3. Kazekage'nin gücü ile Gerçi Sasori yenmişti onu ama neyse.
İvet. Çok bilmiyorum Naruto evrenini. Kakashi'nin babası kimci neci, neden tek kalan Senju Tsunade, bu Uchiha hergeleleri neden aynı benziyirler. Bunlar hep soru işareti.Bu güce doğuştan mı sahip oluyorlar bunlar yav?
Geçen bölümler evcil kedi evrene genişlik kattı. Jugo arc'da mahallenin muhtarı falan da vardı. Güzel geniş bir evren.Boruto'da daha nice karakterler tanıyacağız. Van Piss gibi low serilerin fanı elitistler kaliteden anlamıyor.
Absürt komedi dayıyacaksın bunlara, karikatüre tipler filan. :/İvet. Çok bilmiyorum Naruto evrenini. Kakashi'nin babası kimci neci, neden tek kalan Senju Tsunade, bu Uchiha hergeleleri neden aynı benziyirler. Bunlar hep soru işareti.
Bir de Orochimaru erkek mi kız mı. Serinin en büyük soru işareti idi.
Geçen bölümler evcil kedi evrene genişlik kattı. Jugo arc'da mahallenin muhtarı falan da vardı. Güzel geniş bir evren.
Sahne güzel, Naruto ilk sezonu hatırlattı. Ben eğlenmek için izlerim bu seriyi, Naruto'dan ayrı bir seri olarak görerekten...ama bu filler bölümleri gördükçe izlemeye yanaşmıyorum, hikaye kesintisiz düzgün bir şekilde devam etse, işte...
Biri manyetik Kekkei Genkai'ye sahip. Demir tozunu kontrol edebiliyor. Yani yeteneği doğuştan ve sonradan Gaara bunu eğitmiş.Bu güce doğuştan mı sahip oluyorlar bunlar yav?
Bu oğlan çuunin sınavı Gaara'dan daha üstün. Demir tozu kum'a karşı hem saldırı hem savunma anlamında üstün gelir. Oğlan'ın taijutsu'su, hızı da epey iyi, Gaara ise bunlarda kötüydü. Oğlan kişilik olarak da savaşa daha elverişli. Sınavda karşılaşsalar oğlan net kazanabilirdi.
Sabaku no Gaara....