Senin için bu haftaki bölümden bir kare kesiyorum. Böylece Boruto hakkındaki fikirlerini daha pratik ifade edebilirsin.
Senin için bu haftaki bölümden bir kare kesiyorum. Böylece Boruto hakkındaki fikirlerini daha pratik ifade edebilirsin.
Ben de kullanabilir miyim? Seri hakkındaki düşüncem:Senin için bu haftaki bölümden bir kare kesiyorum. Böylece Boruto hakkındaki fikirlerini daha pratik ifade edebilirsin.
Siz kullanın diye bölümü analiz ettim de buldum bu sahneyi. Maksat size kolaylık olsun.Ben de kullanabilir miyim? Seri hakkındaki düşüncem:
Kawaki Naruto ile bağlandı halbuki. Borutodan daha çok seviyor o kesin. Jigen vs Sasuke olursa ne olur bilemedim ama Naruto kesinlikle low bir kage. Delta ile vs'si bunu kanıtlar nitelikte. Yaptıkları hep boş şeyler olabilir zamanında. Sanmıyorum güçlü olduğunu. En zayıf Hokage gibi duruyor. Kawaki için çok güçlü sayılmaz
Neyse. White Zetsuyu anca 1 tanesini Rasengan bilmem ne ile zar zor indiren Konohamaru Hokage olunca her şey düzelir.
Okuma ya Naruto rezil durumda. Sasuke yine idare eder gidiyor. Biraz ironik girdim duruma.Mangaka'nin hiyarligi.. Naruto'yu gücsüz kahraman yapti her seferinde.. Halbuki icinde bütün kuyruklularin güclerinden var olmasina ragmen.. Bir de yenilere yer acmak icin eskileri harciyor da olabilirler. Bilemedim.. Mangayi acikcasi hic okumadim. Animesini izlemistim biraz ama o da sürekli filler olunca sarmadi.
Naruto sever diye kendimi niteleyemem fakat naruto yu izledigim ve Naruto ve Sasuke'nin güc seviyesini bildigim icin su anda yasananlar gercekten cok sacma geliyor..Okuma ya Naruto rezil durumda. Sasuke yine idare eder gidiyor. Biraz ironik girdim duruma.
Şu Borutodaki Narutoyu Hashirama patates eder Ilerleyen zamanlar Itachi'yi falan Edolamaktan bahsediyorlar kulislerde
Ayrıca Jiraiya için de dirildi gibisinden Kashin Koji olayları var. Aşırı Naruto seven okumasin baya kötü yani cogu yer. :d
Ben dalgasına yazdım o yorumu bu arada
Aslında söylerdim ama Rock Lee'nin şinobi oyun kartlarına resmini basmamışlar. Oyun kartlarında Akamaru'dan tut Ebisu'ya herkes vardı. Metal Lee bu duruma çok üzüldü. Babam gibi güçlü biri nasıl popüler olamaz diye isyan etti. Böylece sana söyleyemedim, üzülme istedim sadece.
Ben olsam ben de üzülürdüm, haklı çocuk yav.Aslında söylerdim ama Rock Lee'nin şinobi oyun kartlarına resmini basmamışlar. Oyun kartlarında Akamaru'dan tut Ebisu'ya herkes vardı. Metal Lee bu duruma çok üzüldü. Babam gibi güçlü biri nasıl popüler olamaz diye isyan etti. Böylece sana söyleyemedim, üzülme istedim sadece.