Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

çok saçma hal almış ya seri 18.bölüme geldim herkesin shınju halleri ile vs atıcaz gibi duruyor gaara çok zayıf kalmış bu arada direk shinju moegiye kaybetme durumuna gelip oğlu tarafından kurtarılmış ryu baya güçlü duruyor direk code'u yenebilcek seviyede gibi amado kojinin yaşamasına şaşırması tuhaf geldi ve amacının ne olduğunu merak ediyordu bide bu adam kızı için çabalıyor hala kawakinin saldırı gücünü kısması felan kawakiyi çok geri tutuyor şuanlık.
-boruto 1v1 jurayı yenemez gibi duruyor şuana kadar juranın hiç tam güç savaştığını görmedik ama kojinin gördüğü gelecekleri hesaba katınca jura şuan yaşayan en güçlü adam galiba shibaiyi saymazsak.
-naruto ve sasukeye umarım güzel bi ölüm verir kişimato sensei sonuçta eski efsane sayılır bu ikili.
Şu an öylesine zevk için okumak haricinde hiçbir anlamı kalmamış serinin. Kishimoto yukarıda denildiği gibi evreni asistanına emanet edip apar topar başka seriye başlayarak tabutuna çiviyi çaktı. Boruto özellikle ikinci kısmı için konuşacak olursak bir spin-off nasıl yapılmaz konusunda diğer tüm mangakalara ders niteliğinde okutulmalı.

Naruto animesi, Madara'nın harcanması ile yok olmuştur. Boruto ise sıvama kısmıdır, sevecenlere saygım sonsuz ama yorumum bu şekildedir.

Kaguya ve soyu hiçbir zaman seriye dahil olmamalıydı, Haguramo'mudur ne halttır, hep bizim için efsane olmalıydı ve Madara yok olurken, neden olamıyorum ve neden sana ulaşamıyorum diye ölmeliydi.

Naruto animesi, Madara'nın harcanması ile yok olmuştur. Boruto ise sıvama kısmıdır, sevecenlere saygım sonsuz ama yorumum bu şekildedir.

Kaguya ve soyu hiçbir zaman seriye dahil olmamalıydı, Haguramo'mudur ne halttır, hep bizim için efsane olmalıydı ve Madara yok olurken, neden olamıyorum ve neden sana ulaşamıyorum diye ölmeliydi.
Kaguya’nın soyu seriye dahil olsa bile böyle saçma bir yan seri yapılmasa bu kadar kötü olmazdı. Korkum One Piece evreninin de Naruto ile aynı kaderi paylaşması. Ne yazık ki Jump’ın açgözlü tutumu ortada ve neredeyse otuz yıldır bu kadar kazanç elde etmelerini sağlayan bir serinin her şeyinden faydalanmaya devam edeceklerdir.

Şu an öylesine zevk için okumak haricinde hiçbir anlamı kalmamış serinin. Kishimoto yukarıda denildiği gibi evreni asistanına emanet edip apar topar başka seriye başlayarak tabutuna çiviyi çaktı. Boruto özellikle ikinci kısmı için konuşacak olursak bir spin-off nasıl yapılmaz konusunda diğer tüm mangakalara ders niteliğinde okutulmalı.
ben bu güzel yorumun üstüne bişey diyemem dragon gibi ...

Boruto'nun ilk serisini bir şekilde bitirebilmiştim ama Two Blue Vortex'e bakmadım pek iç açıcı gözükmediği için. Okunur mu sizce?
Kesinlikle okunmayacak bir manga değil, kötüden ziyade beklentileri karşılamayan bir manga, yani Naruto üzerinden beklentiye girildiği vakit hayal kırıklığı oluyor. Part1'i okumuşsun, part2 de aynen devam ediyor. Okuması kolay bir manga zaten, yarıda bırakmak yerine ayda bir okumaktan zarar gelmez.

Boruto: Two Blue Vortex çizimlere baktım da, bu Jojovari kılık kıyafet ve tipler ne oluyor? Jojo en baştan beri böyle bir seriydi, Boruto'da sırıtıyor.

Naruto'dan Boruto'ya geçerken, hemen bir nesilde evren mi değişti? Orta çağdan, teknoloji çağına mı atladı. Daga geçişi bile düzgün yapamamış.

Boruto: Two Blue Vortex çizimlere baktım da, bu Jojovari kılık kıyafet ve tipler ne oluyor? Jojo en baştan beri böyle bir seriydi, Boruto'da sırıtıyor.

Naruto'dan Boruto'ya geçerken, hemen bir nesilde evren mi değişti? Orta çağdan, teknoloji çağına mı atladı. Daga geçişi bile düzgün yapamamış.
Seride teknoloji ciddi yer ediniyor ama mangada bunun tek kayda değer açıklaması Shinobi köyleri savaşmayı bırakınca oluşan barış ortamının teknolojiye fayda sağlaması. Lakin 15 senede bu kadar ciddi atılımlar görmek şaşırtıyor doğrusu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık