Bu olayın gerçekleşme ihtimali yok ama harbiden kutudan İtachi çıksa çok da mantıksız olmazdı. Emin olmamakla birlikte her şeyin zayıf noktasını bulmak gibi kimsede olmayan bir gözlem yeteneği vardı diye hatırlıyorum. Bu dönemde aşırı iş yapardı yani.O kutudan Itachi klonu çıkarsa anlık ben:
Böyle bir şey olursa seri gözümde çok daha düşer. Ölü olan biri ölü kalsın artık. Okuyucu çekmek için yapılan ucuz bir hamle olur bunun gerçekleşmesi.O kutudan Itachi klonu çıkarsa anlık ben:
eskilerden birinin klonu çıkcak gibi.o zaman sen dua et madara klonu çıkmasınBöyle bir şey olursa seri gözümde çok daha düşer. Ölü olan biri ölü kalsın artık. Okuyucu çekmek için yapılan ucuz bir hamle olur bunun gerçekleşmesi.
Öyle bir şey olursa baya söverdim ama seriye bir heyecan gelirdi en azından. Madara kötü harcanmıştı zaten o sinirle ortalığı toz duman ederdi artık.eskilerden birinin klonu çıkcak gibi.o zaman sen dua et madara klonu çıkmasın
ve çok daha kötü bir şekilde harcanırÖyle bir şey olursa baya söverdim ama seriye bir heyecan gelirdi en azından. Madara kötü harcanmıştı zaten o sinirle ortalığı toz duman ederdi artık.