Yeni bölüm bugün gelmiyor muydu?
farkında da değilim ha. kawaki alın bandı ile efsane olmuş reis. naruto da kawakiye karşı çok iyi bir baba oldu ya. adam gibi adam
Herkes olabilir. Yeni bir karakter de olabilir. Kişimoto'ya kalmış. O kutunun içinde İtaçi'yi çıkarsalar şaşırmam.farkında da değilim ha. kawaki alın bandı ile efsane olmuş reis. naruto da kawakiye karşı çok iyi bir baba oldu ya. adam gibi adam
bahsettiği müttefik kim?
ha olayın kurgusunu kaçırdım da önceleri işaret çakmıştır dedim iyi o zaman. kawaki şu an gaaranın gördüğü muameleyi görüyor, naruto yanında oluyor ama ailesiyle. bir yerde ip kopacak belli.Herkes olabilir. Yeni bir karakter de olabilir. Kişimoto'ya kalmış. O kutunun içinde İtaçi'yi çıkarsalar şaşırmam.
Gidişat bulanık. Codegiller vs Diğerleri şeklinde bir durum var ama olaylar henüz çatallanmadı. Çatallanacak mı sorusu da mevcut. Hikayenin doğrudan olaya girme durumu da var. Bir zaman atlaması durumu da var. Kişimoto henüz hamlesini yapmadı. Öte yanda Koji ve Delta gibi karakterler bekliyor. Code akıllı bir karakter, Eida daha da akıllı bir karaktere benziyor. Doğrudan dalmak yerine çok iyi bir plan yapacaklar. Code'nin pençe izleri, bölümde özellikle verildi, bu plana hizmet edecektir. İyi gelecekler, her şey patlak verecek.ha olayın kurgusunu kaçırdım da önceleri işaret çakmıştır dedim iyi o zaman. kawaki şu an gaaranın gördüğü muameleyi görüyor, naruto yanında oluyor ama ailesiyle. bir yerde ip kopacak belli.
gidişat olarak nasıl görüyorsun? hani narutoda bir akatsuki çevresinde dönmüştü belli süre, kara için çok karmaşık hal aldı
Jigen tekleyebilir
Kazanması muhtemeldir ama tekleyeceğini sanmam.Jigen tekleyebilir
Güç seviyeleri arasındaki fark çok büyük. Momoshiki>Kaguya mesela.Kazanması muhtemeldir ama tekleyeceğini sanmam.