Genel olarak görüşlerimi anlatmak istiyorum. Naruto evreni amacını tamamladıktan sonra hikaye bitiyor evet , aslında burada bitmeliydi.Sonra işin içine marka girdi ve dediler ki burada bitmez, ve yeni bir hikaye yazalım oda naruto hokage olsun ve çocukları olsun falan, ama yeni marka boruto malesef iyi değil bir kere tüm ülkeler barış içinde düşman yok bize günlük izletiyorlar. Boruto, sarada ve mitsuki'nin uyumsuzluğunu izletiyorlar. Bu sefer o evrenin en güçlü kişileri olan satsuke ve noruto'nun veledlerini izliyoruz bu da tam tat vermiyor.İlk bölümde kawaki ile boruto'nun kapışması izleyiciye verilmiş havuç sopa hikayesidir.Son olarak yorumlarda okumuştum bu yeni nesil ninjalar eskilerden bile çok güçlü olacak bunu okuyunca çok güldüm. Sırıtıyor bence markaya daha fazla zarar vermeden bitirilmelidir.Sarada zaman atlaması olursa eğer hokage olacak kişi boruto ise onun yanın da yancı gibi duruyor. Sen gelmiş geçmiş en büyük ninja olan noruto'nun oğlusun bu nasıl bir şekildir.Dediğim gibi bu seri bitmelidir