Sonunda anime çekilir hale gelmiş biraz. Abartısız 100 bölümdür bakmıyordum, ilaç gibi geldi şu son bölüm. Yine hinlik yapıp boş bölüm atmazlar inş. Şimdi de mangası baymaya başladı ama neyse. Naruto da ilahi varlıklar falan derken şinobiliğin baya ırzına geçilmişti, benim için ilk kırılma noktası oydu. Şimdi de cyborglarla birlikte Ootsutsukilerin pabucu dama atılacak herhalde. İyice komik durumlara soktu kendini kişi. Ah ne güzeldi Naruto'nun çocukluğundaki seri... Şinobiliğin bir değeri vardı, Kakashi'yi izlerken mest olurduk. Gerçekten güzel bir karakter gelişimi olacağını, Naruto ve Sasuke'nin yavaş yavaş tepeye tırmanacağını hayal ediyordum. En son Narutoyu da Sasukeyi de beleşten allah yapıp bitirdiler seriyi. Adamın elinde muhteşem bir evren ve tonla muhteşem karakter var, ama zamanında yediği boklar yüzünden hiçbirini kullanamıyor. Naruto kadar potansiyeli olup çöpe atılmış bir seri yoktur herhalde. Kişi kadar enayisini ömrü hayatımda görmedim. İşin garip tarafı benim dışımda çoğu insan Borutoyu beğenmese bile Naruto'nun muhteşeme yakın bir seri olduğunu düşünüyor. Dönüp baktığımda Gaara vs Lee ve Team 7 vs Zabuza haricinde düzgün bir savaş göremiyorum. Şerefsiz öyle sağlam bir evren yaratmış ki içinin aslında bomboş olmasına rağmen hala ekmeğini yiyor. Oh döktüm içimi. Linçleyin şimdi.