Koca Allah kage bunshin ile yenildi. Alın size Kishimato etkisi.
Kishimato sürekli kendini tekrar eden, kafa yapısı olarak çok sığ bir adam. Kötü karakter çizer, ona acındırır ve sonrasında olayı üstünkörü bir şekilde konuya bağlar.
Tek başarısı yarattığı evrenin muhteşem olması. Eğer gerçekten güzel bir evren yaratamamış olsaydı şuan adını sanını bilmediğimiz bir iflas projesinden öteye geçemezdi.
Naruto denince aklıma hala Rock Lee vs Gaara geliyorsa burada bir gariplik var demektir. Bir o bir de Naruto vs Pain, bunun dışında çizdiği adam gibi savaş bile yok.
Naruto ve Sasuke dahil (İtachileri Minatoları saymıyorum bile) tüm karakterlerin ve savaşların potansiyellerini öyle bir yıktı ki şu saatten sonra kuş tutsa yaranamaz benim gözümde. Naruto çok sevmeme rağmen bu adamın klişeliği ve potansiyel harcamaları yüzünden benim için hep yarım kalmış bir seri olacak.
İster istemez bu saydığım sebepler yüzünden Boruto hakkında hep bir önyargım oldu. Fakat Boruto son 5-6 bölümüyle klişe olmayacağına inandırmıştı beni. Gerçekten zevk almaya başladım derken hoppp kişi geldi! Gelecek ay Momoshiki'nin çocukluk acılarını tartışacağımız zamana kadar görüşürüz.