BorutoSevmediğin karakter kimdi?
BorutoSevmediğin karakter kimdi?
Boruto'yu sevenmi var ki ? Evlat olsa eldivenle sevilecek bir tip.Boruto
Ya Boruto öyle çok değişik bir tip değil, işte şımarık çocuğun adam olma hikayesi ama ben artık bunu görmek istemiyorum, Kawaki bence çok daha ilginç bir karakter özellikle de Boruto'ya karşı. Hani öyle olmayan bir şey değil Kawaki'nin olayıda ama genede Boruto'dan çok ilgimi çekiyor.Boruto'yu sevenmi var ki ? Evlat olsa eldivenle sevilecek bir tip.
Annesinin genlerini almış babasının sevimliliği ve çilekeşliği yok.Boruto'yu sevenmi var ki ? Evlat olsa eldivenle sevilecek bir tip.
Boruto karakter olarak sıkıcı olsada Naruto'nun hayatına kiyasla farklı bir bakış açısı sunduğu için artı puanı hakediyor.Ya Boruto öyle çok değişik bir tip değil, işte şımarık çocuğun adam olma hikayesi ama ben artık bunu görmek istemiyorum, Kawaki bence çok daha ilginç bir karakter özellikle de Boruto'ya karşı.
Naruto'dan farklı işledikleri doğru, farklı bir bakış açısı falan tamam ama ben bu tarz karakterleri sevmiyorum yani yapacak bir şey yok. Doğal olarak ana karakter olduğu için seriyi de sevmiyordum.Boruto karakter olarak sıkıcı olsada Naruto'nun hayatına kiyasla farklı bir bakış açısı sunduğu için artı puanı hakediyor.
Bunu işleyen ürünler var. Onlardan ayıran bir özellik var mı?Ya Boruto öyle çok değişik bir tip değil, işte şımarık çocuğun adam olma hikayesi ama ben artık bunu görmek istemiyorum, Kawaki bence çok daha ilginç bir karakter özellikle de Boruto'ya karşı. Hani öyle olmayan bir şey değil Kawaki'nin olayıda ama genede Boruto'dan çok ilgimi çekiyor.
Ninja evreninde geçiyor ve adam olma durumu hızlı işleniyor ve karaktere sempati kolay sağlanıyorBunu işleyen ürünler var. Onlardan ayıran bir özellik var mı?
Ninja evreninde geçiyor ve adam olma durumu hızlı işleniyor ve karaktere sempati kolay sağlanıyor