Boruto hiç büyümedi ki.. Her bölüm birinden bir şeyler öğreniyor.164. bölüm bütünüyle karanlık yapıda olan müthiş bölümdü. Şu animasyonu düzgün yapsalar beğeni toplayacak, çok iyi olacak ama yok, yapmıyorlar Böyle olunca da çocuk işi gibi, basit kalıyor.
Boruto hala şinobi olmak nedir anlayamamış. Görevin için gerekirse öleceksin elbette. Ölmek istemiyorsan görevi ölmeden tamamlayacağın bir yol bulacaksın. Öteki türlü görevden kaçan bir korkak, bir hain olursun. Boruto daha çocuk, aklı ermiyor ama zamanla pişecektir. Bu ark güzel oluyor bu açıdan. Öte tarfta Omoi Naruto zamanından kalma bir şinobi olduğunu gösterdi ve şinobilik dersi verdi bizlere. Kakui ile Marui ise hak ettiklerini buldular.
Öğrenmesi günler aylar süren rasenganı hadi hemen öğrendi diyelim. Üstüne elementi Minato yaşarken ekleyemedi. Naruto bin dereden su getirdi. Bu veletin ise neredeyse ilk yaptığı rasengan elementli.Mitsuki mangada sahne odaklı şovlar yapabilir ama Sarada ile birlikte arkada kalıyor hep. En azından animede Mitsuki için ark bile yaptılar.
Boruto'nun kaybolan Rasengan'ı Raiton Rasengan'dı. Bunu geliştirecektir zamanla. Aslında Momoşiki'ye bile vurmuş bu tekniğin ekmeğini yemeleri lazım ama pek kullanmıyorlar nedense, unuttular belki de.
Ben de Sakuracıyım ama kabul etmem gerekir ki Altı Yolun Ramen Ustası serinin zirvesi elbette.
Boruto adım adım zirveye ilerliyor. Herkesten bir şeyler kaprarak herkes bir lira verse zengin olurum felsefesini gerçekleştirecek.Boruto hiç büyümedi ki.. Her bölüm birinden bir şeyler öğreniyor.
İşte gör bak, Boruto gerçek bir deha.Öğrenmesi günler aylar süren rasenganı hadi hemen öğrendi diyelim. Üstüne elementi Minato yaşarken ekleyemedi. Naruto bin dereden su getirdi. Bu veletin ise neredeyse ilk yaptığı rasengan elementli.
Atarım da daha çevirisi yapılmadı... Bu Türkçe çevirisi yapan sitesi50. Bölümü nereden okuyabilirim link atabilir misiniz?