Kizaru bigmomu yer haberin olsun kralGüçsüz bir karakter. One Piece evreninde yaşıyor olsam rahat tokatlardım kendisini.
Şimdi oldu. :dPizzaru'yu bigmom yer haberin olsun kral
Dostum sbs bilgisinde luffye yemek veren adam biliyosun değilmi yemek verdiği adamı niye durdursun saturne karşı ? Baya boş meme bu seriyi ve sbslere hakim biri anlar zatenŞimdi oldu. :d
Cevap vermemek için son cümleyi okumam yetti. Two Piece maceranda başarılar ne diyeyim.Dostum sbs bilgisinde luffye yemek veren adam biliyosun değilmi yemek verdiği adamı niye durdursun saturne karşı ? Baya boş meme bu seriyi ve sbslere hakim biri anlar zaten
Bigmom niye kizaruyu yenemez
1-jinbe robin kafasına göre savaş dışı bırakıyor
2-jinbe kadına speedblitz atıp suya uçuruyor chopper direnebiliyor brook zeusu kesebiliyor
3-franky ve brook tekrar bigmomy kepaze edebiliyor bu saydığım isimler kizaruya dokunamaz
4- law ve nerfli kide üstünlük kuruyor mal gibi arkası dönük ölmeyen rakiplerini kontrol etmiyor ve hemen delik deşik olup ortak uyanışlı 2 saldırıya kaybedıyor
Kizaruya ölçeklersek:
Base kaıdo base bıgmom ile eşit kapışıyor bıgmomun element özellikleri onun fiziksel stadlarını arttırmaz gear5>hybrid kaıdo>=g4 acoc luffy>=base kaıdo=bıgmom
Kizaru gear5 e zarar verebilir ve gear4 e speedblitz atıp tek saldırıda luffyi gear5 e sokmaya zorlar stamına nerf ile g5 luffyi yenebilir tüm bunları yaparken mental nerf barındırır
Tam güçte bi kizaru>>>>gear4 snakeman>base kaıdo=bıgmom
Boşa ölçeklemişiz desene jinbe rival diyip geçmek lazımdıCevap vermemek için son cümleyi okumam yetti. Two Piece maceranda başarılar ne diyeyim.
Zoro çocuk katili lafına kızmadım mı? Çocuk devleri kesecekti Usopp durdurduydu.Çukur editi mi? Eksini verdim ??
Niyetlenmis ama kesememis çocuk katili olmamis yüklenmeyelim simdi Zoro beyeZoro çocuk katili lafına kızmadım mı? Çocuk devleri kesecekti Usopp durdurduydu.
Niyetlenme konusunda Kizaru’yla eşitler.Niyetlenmis ama kesememis çocuk katili olmamis yüklenmeyelim simdi Zoro beye![]()