Işık hızı şu anda çok da karşı konulamaz değil aslında.Kaidoya ışık hızında kral hakili bi tekme atsa ışık görmüş tavşana döner öylece kalır neye uğradığını şaşırır moğol bozuntusu ciddiyetsiz alkolik herif .
Wanoya gel gözümün nuru
Herkes katakuri gibi geleceği göremiyor . ışık hızı serideki en iyi güçlerden biriIşık hızı şu anda çok da karşı konulamaz değil aslında.
Sana Naruto bile ışıktan katlarca hızlı desem ne dersin? 2 yıl önce çok sağlamdı ama şu an o hızda karakterler olabilir.Herkes katakuri gibi geleceği göremiyor . ışık hızı serideki en iyi güçlerden biri
Naruto evreniyle One Piece evreni bir değil kiSana Naruto bile ışıktan katlarca hızlı desem ne dersin? 2 yıl önce çok sağlamdı ama şu an o hızda karakterler olabilir.
Buradan bakabilirsin.
Bir sürü ışıktan hızlı feat var aslında yolladığımda ama niye haklı olduğunu düşünüyorsun?Naruto evreniyle One Piece evreni bir değil ki
attıklarına baktım hala haklı olduğumu düşünüyorum
Serideki en güçlü karakter olduğunu idda etmedim zaten serideki en iyi meyvelerden birine sahip eğer hakiside ileri seviyeyse bu onu çok güçlü yaparBir sürü ışıktan hızlı feat var aslında yolladığımda ama niye haklı olduğunu düşünüyorsun?