Evet ama Yenisi de sırıtmıyorÖldü o
Evet ama Yenisi de sırıtmıyorÖldü o
Biliyorum.Öldü o
Garp ve Sengoku Shiki ve Roger'a giderken amiraller onlarin yaninda yardimci rolu ustleniyordu.Imkansiz bir dusunce gibi geliyor devrimci cikmasi cunku koklu bir gecmisleri var denizcilikte(kucuk yastan ibaret denizci olmalarindan bahsediyorum)Bir de amiral gibi bir ajanin varken Denizcileri devrimci cikarlarina uygun karar vermeye de zorlayabilirdi. Denizcilerin hep devrimcilerin aleyhine karar verdiklerini gordugumuz icin pekte olasi degil.Devrimci çıkmasını istediğim, meyvesi açısından baya güçlü bulduğum eğlenceli bir karakter :T
Bilmiyorum ya ona alışmıştık.Evet ama Yenisi de sırıtmıyor
Anladım. Boş değil bu arada Tâbii seninkini paspas yapınca gıcık kaptın değil miBiliyorum.
Olsun, benim fantazyamda devrimci >.>Garp ve Sengoku Shiki ve Roger'a giderken amiraller onlarin yaninda yardimci rolu ustleniyordu.Imkansiz bir dusunce gibi geliyor devrimci cikmasi cunku koklu bir gecmisleri var denizcilikte(kucuk yastan ibaret denizci olmalarindan bahsediyorum)Bir de amiral gibi bir ajanin varken Denizcileri devrimci cikarlarina uygun karar vermeye de zorlayabilirdi. Denizcilerin hep devrimcilerin aleyhine karar verdiklerini gordugumuz icin pekte olasi degil.