Hamatora animesinde ana karakterin gücü ses hızıydı yanlış hatırlamıyorsam. Kizaru sözde ışık hızına sahip ama yansıtılan bu değil.
Bende senin avatarında gördüm ne cool haraketmiş.Son Zurna bükücü.
Reis Sabondyde ayar üstüne ayar veriyordu. Üstelik trollükte de sınır tanımadı.
Zurna anca Luffy ve Zoro gibi çol çocuğa hava atar.
Ek olarak Apooya yaptığı ters tekme saldırısı serinin en klas hareketidir. Çok şekil dövüşüyor.
Urouge ye attığı tekmede aşırı şekil. O tipe bu dövüş stili çok uyumsuz gerçi :dBende senin avatarında gördüm ne cool haraketmiş.
Daha çok beklersin o zamanWano'ya gelip sırasıyla Jack ve Queen'e tek atmasını, ardından Big Mom'a kafa göz dalmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Kizaru'yu yakalayamaz üçü de, yabancıların blitz dediği şeyi yer dururlar.Daha çok beklersin o zaman
Kizaru o üçünü blitzleyebilir de Linlin'e pek bir şey olmazKizaru'yu yakalayamaz üçü de, yabancıların blitz dediği şeyi yer dururlar.
Gelse top gibi sektirir ikisini deDaha çok beklersin o zaman
Ona bakarsan Wb de yakalayamaz Kizaru'yu ama Kizaru değil Wb (DEGA).Kizaru'yu yakalayamaz üçü de, yabancıların blitz dediği şeyi yer dururlar.
Jack'i sektirir o kesin. Ama Queen sektirmek için biraz ağır bir top. Ama yener tabi ki en nihayetinde.Gelse top gibi sektirir ikisini de