Haklısın.Kim kizaruyi Wbden güçlü yaptı ? Saçmaliklarini bu şekilde mi kapatacaksin ? Mesajlar ortada.Tekrar bı okursan ne dedigimi de ne dediğini de gayet iyi anlarsın.
Haklısın.Kim kizaruyi Wbden güçlü yaptı ? Saçmaliklarini bu şekilde mi kapatacaksin ? Mesajlar ortada.Tekrar bı okursan ne dedigimi de ne dediğini de gayet iyi anlarsın.
Öyle deme BM ve kaidoya yarım atar. Yarısı boşa giderKizaru Marco'yu dahi yenemez ki yonkouları yensin.
Bir kaç beden mi? Abi nasıl okuyorsunuz seriyi. Bir Yonkou Amiral yenebilir. Ama o adam kol, bacak, göz birçok şeyini kaybeder. Ondan sonrada topal eşşek muamelesi görür herkesten. Kaido gelsin Kizaru'ya vursun bakalım vurabiliyorsa.Benim anlamadığım yonkou amiral kapışmasında yonkoular bir kaç beden büyük değil mi amirallere. İstisnalar hariç (garp gibi) adada 2 yonkou ittifak yapmış değil mi? Yoksa ben yanlış mı biliyorum?
+1Bir kaç beden mi? Abi nasıl okuyorsunuz seriyi. Bir Yonkou Amiral yenebilir. Ama o adam kol, bacak, göz birçok şeyini kaybeder. Ondan sonrada topal eşşek muamelesi görür herkesten. Kaido gelsin Kizaru'ya vursun bakalım vurabiliyorsa.
Niye vuramasın?Bir kaç beden mi? Abi nasıl okuyorsunuz seriyi. Bir Yonkou Amiral yenebilir. Ama o adam kol, bacak, göz birçok şeyini kaybeder. Ondan sonrada topal eşşek muamelesi görür herkesten. Kaido gelsin Kizaru'ya vursun bakalım vurabiliyorsa.
Hadi Rayleigh Kizaru'yu aldı diyelim. Bir örneğe bakarak Amiral Sağkol alamaz mı diyorsun? Aynen Akainu Katakuri'yi alamaz.Sen yonkouları nasış birşey sanıyorsun bilmem ama bir amiral tek başına değil yonkou almak sağkol bile alamaz. Bakınız rayleigh.
Kolay kolay alamaz diyorum. Rayleighin en güçlü dönemini ele alırsak - ki rogerın sağ kolu kendisi- kizaruyu disko topu yapar. Şimdiki haliyle ayakla engelledi adam kizaruyu.Hadi Rayleigh Kizaru'yu aldı diyelim. Bir örneğe bakarak Amiral Sağkol alamaz mı diyorsun? Aynen Akainu Katakuri'yi alamaz.