Sonuç belliBig Mom reise bir tehdit değil o hızla. İkisinin arasındaki bir dövüşü fazla da merak etmiyorum. Kaido Luffy karşısında çok hızlı gözüktü. Reis vs Kaido görmek isterim.
Sonuç belliBig Mom reise bir tehdit değil o hızla. İkisinin arasındaki bir dövüşü fazla da merak etmiyorum. Kaido Luffy karşısında çok hızlı gözüktü. Reis vs Kaido görmek isterim.
Bigmom kizaruyu el feneri yaparBig Mom reise bir tehdit değil o hızla. İkisinin arasındaki bir dövüşü fazla da merak etmiyorum. Kaido Luffy karşısında çok hızlı gözüktü. Reis vs Kaido görmek isterim.
Aralarındaki savaş günler sürer ve kazanan Kizaru olabilir ama eninde sonunda ölen Kizaru olur.Kaido'daki ölümsüzlük avantajı var ne yazıkki.Kaido'yu yenebilirsin ama öldüremezsin.Kolay düşmez tabi de Kaido'ya falan denk gelmesin. Yerden yere çalar. Sen hiç ışık hızında öldün mü der Kizaru'ya
Karnına 2 tekme bumbumBigmom kizaruyu el feneri yapar
Aslında göğüsünü Marineford'da ışınla deldi.İva hormon verse dahi vücudu az güçten düşseydi keşke.Laptıs luptus kurtardı Ace'i.Luffy'i 3495398534543 kez öldürme fırsatı varken öldürmedi . Tekme atacağına , göğsünün ortasına lazer falan atacağına kafasının ortasına lazer at be adam . Öldürme fırsatlarını saçma bir şekilde değerlendirmeyen karakterlere kıl oluyorum . Daha doğrusu ana karakterin ölmemesi için kötü adamı böyle salak tasarlayan mangakalara kıl oluyorum .
Yavaş teklesin.Wano'ya gelip King'i teklese de şenlensek.
Hızlı tekler.Sen hiç ışık hızında tek yedin mi ?Yavaş teklesin.
Kaido, ağzının yerini beğenmedim deyip başka bir yere montelerAralarındaki savaş günler sürer ve kazanan Kizaru olabilir ama eninde sonunda ölen Kizaru olur.Kaido'daki ölümsüzlük avantajı var ne yazıkki.Kaido'yu yenebilirsin ama öldüremezsin.
Tekleyemeceğini sen daha iyi biliyorsun King dediğimiz adam Marco'dan en fazla bir tık zayıftır.Kizaru gözükene göre Marco'yu yenemez bile.King baya baya kapışır Kizaru'yla.Hızlı tekler.Sen hiç ışık hızında tek yedin mi ?
Kizaru Marcoyu bildiğin öldürür.Anka manka fark etmez.Bir iki tokuştular diye denk olmuyorlar.Sağ kollar ile amiraller arasındaki farkı görsen dudağın uçuklar.Tekleyemeceğini sen daha iyi biliyorsun King dediğimiz adam Marco'dan en fazla bir tık zayıftır.Kizaru gözükene göre Marco'yu yenemez bile.King baya baya kapışır Kizaru'yla.